Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:32, 21. 7. 2020.

| Politika

SNS Surdulica: Tončev paranoičan, nemamo veze za incidentom

Autor:Ljubomir FilipovIzvor:Južne vesti
Razbijena šoferšajbna
Reagovali naprednjaci; foto: Privatna arhiva

Nakon što je Novica Tončev optužio surdulički odbor naprednjaka da stoji iza incidenata u kome je razbijena šoferšajbna na jednom od njegovih automobila, u opštinskom odboru SNS-a Surdulice njegove izjave ocenjuju kao paranoične i pozivaju nadležne da što pre obelodane sve činjenice.

Najpre izbušene gume, pa polomljena šoferšajbna. Za manje od 24 sata, 2 automobila Tončev gradnje su oštećena, a njen vlasnik i potpredsednik Socijalističke partije Srbije sumnja da u drugom slučaju, koji se dogodio u Surdulici, lokalni SNS pokazuje lojalnost predsedniku, jer su, kako je rekao, izgubili izbore u Surdulici.

Nije se dugo čekalo na reakciju surduličkih naprednjaka, a u svom saopštenju osuđuju, kako kažu, "paranoične izjave dokazanog lažova i prevaranta Novice Tončeva" i u potpunosti odbacuju njegove navode.

Iza poslednjih događaja, u kojima je oštećena njegova imovina ili navodno ugrožena bezbednost, ne stoji lokalni odbor Srpske napredne stranke. Novica Tončev kao jedini i istinski gubitnik ovih izbora, koji je izbore izgubio kako na glasačkim mestima gde mu nedostaje više hiljada glasova, tako i svojim nečasnim, podlim i kukavičkim ponašanjem, pretnjama i odmazdom nakon završetka izbora, moraće jednom konačno da se suoči sa istinom, pravdom i željom građana Surdulice da ga više ne gledaju kako na najgori i najbahatiji mogući način vrši vlast u našoj opštini - kažu u saopštenju.

Od nadležnih organa traže da u što hitnijem roku obelodane sve činjenice u vezi sa slučajem lomljenja šoferšajbne kako bi, kako kažu, svi videli "kako Novica Tončev ne zna ništa drugo osim da laže, vara i obmanjuje narod".

Podsetimo, pre slučaja lomljenja šoferšajbne, u Nišu su na jednom od automobila Tončev gradnje izbušene gume, a policija je brzo pronašla počinioca.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dzamutka

    23:55 // 22. 7. 2020.

    Ne vidim razliku izmedju sns i sps ! Neka mi pametniji kazu u cemu je ?
    Pozdravljam medjusobno glozenje !

  • MilisNis

    07:07 // 22. 7. 2020.

    Cela Surdulica samo 3 bota?! Slabe vam te pljeskavice morate da pojacate to malo!

  • ђура

    06:29 // 22. 7. 2020.

    Примитивна политичка реакција !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: