Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:22, 16. 11. 2017.

| Politika

SNS: U šoku smo što je Banđuru izgoreo automobil

Autor:M. Z.Izvor:Južne vesti
sns
Šok u niškom SNS-u; logo

Svi članovi Gradskog odbora Srpske napredne stranke na čelu sa Zvezdanom Milovanovićem, kako navode, šokirani su vešću o požaru koji je progutao automobil zamenika gradonačelnika. Traže da se ispitaju sve okolnosti u vezi sa ovim slučajem.

Posle reakcija opozicije, povodom noćašnjeg nemilog događaja u niškom naselju Bubanj kada su izgorela kola formalno drugog čoveka Grada, oglasila se i vladajuća SNS, čiji je Banđur istaknuti član.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Niš poziva sve nadležne državne organe da ispitaju sve okolnosti u vezi sa izgorelim automobilom zamenika gradonačelnika Miloša Banđura i da o tome što pre obaveste javnost - saopštavaju naprednjaci.

Zamenik gradonačelnika Miloš Banđur tvrdi da je mu auto namerno zapaljen zbog njegovih političkih stavova o izboru direktora niških preduzeća, ali direktno nije optužio nikoga.

Podsetimo, Miloš Banđur je imao nesuglasica u SNS-u pre mesec dana, a kako je sam tvrdio, bio je pred isključenjem iz stranke. Tada je rekao da je opomenu dobio zbog saradnje sa određenim medijima, a poverenik niškog SNS Zvezdan Milovanović objašnjavao je da je Banđur dobio “žuti karton” zbog kršenja stranačke discipline.


Oglasila se i Narodna stranka

Slučaj “Banđurov auto u plamenu” ustalasao je nišku političku scenu. Reagovala je i novoosnovana Narodna stranka u Nišu, koja smatra da je u pitanju politički motivisan čin.

Ako je tačna pretpostavka g. Banđura da se radi o posledici nedavnog izbora direktora niških javnih komunalnih preduzeća, jasno je da je dugotrajan sukob između interesnih grupa unutar niškog SNS-a poprimio razmere otvorenog nasilja - saopštavaju iz Narodne.

Oni dodaju da su optužbe režima na račun opozicije o tobožnjem pripremanju sukoba prikrivale činjenicu da se akteri nasilja nalaze na strani vlasti.

Podsetimo, zbog sinoćnjeg incidenta reagovao je i doskorašnji lider Narodnog pokreta Srbije u Nišu Branislav Jovanović.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Milivoj

    00:27 // 20. 11. 2017.

    Ovaj odbor je u šoku, čista smejurija. Pa valjda neki ozbiljan odbor treba nešto da preduzme a ne da padne u šok, komu ili slično.

  • Karković

    11:07 // 17. 11. 2017.

    Nije lepo,ali,ali,ali, bahatost,bahatost rećima,bahatost pamti narod,bahatost kao bumerang

  • prof dr CVETKO prvi

    08:50 // 17. 11. 2017.

    Zašto odmah predpostavke da se radi o namernom paljenju ? Zašto se ne sačeka i vidi zvanični izveštaj policije a onda možemo da pričamo o tome ko je kriv! Ako je neko namerno zapalio - to je sramota za sve nas , bez obzira čija su kola a i taj "neko" mora da odgovara za svoje nedelo!

    • Riki

      10:37 // 17. 11. 2017.

      Zato,Cvetko, jer je toliko zluradosti pokazano u komentarima!Zar smo takav narod da je prirodno da se radujemo tudjoj nevolji? Tuzno je to, porazavajuce, a ako neko zeli moze u verbalnom duelu, ako ima argumenata, da se obracuna, a ne ovako kukavicki! No, svako nedelo izadje na videlo, kad tad! Bandjur je kulturan, obrazovan i hrabar i uvek javno iznosi svoje stavove! A to se u jednoumlju ne sme!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: