Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:22, 16. 11. 2017.

SNS: U šoku smo što je Banđuru izgoreo automobil

sns Šok u niškom SNS-u; logo

Svi članovi Gradskog odbora Srpske napredne stranke na čelu sa Zvezdanom Milovanovićem, kako navode, šokirani su vešću o požaru koji je progutao automobil zamenika gradonačelnika. Traže da se ispitaju sve okolnosti u vezi sa ovim slučajem.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Samo Vas gledam

    16:57 // 16. 11. 2017.

    U šoku ste? Kakvo licemerje......
    Smeta vam Bandjur zato sto je pošten i dobar čovek. Da je deo vasih "kombinacija" ne bi vozio staru škodu koja se raspadala!

  • Razocaran

    19:37 // 16. 11. 2017.

    Sve sto kazem ne moze da umanji muku, stres, i sve ostalo sta prozivljava Milos poslednjih dana, meseci pa i od kada je u stranci. Ali, Milose, verujem u tebe i zelim ti svu srecu.

  • prof dr CVETKO prvi

    08:50 // 17. 11. 2017.

    Zašto odmah predpostavke da se radi o namernom paljenju ? Zašto se ne sačeka i vidi zvanični izveštaj policije a onda možemo da pričamo o tome ko je kriv! Ako je neko namerno zapalio - to je sramota za sve nas , bez obzira čija su kola a i taj "neko" mora da odgovara za svoje nedelo!

    • Riki

      10:37 // 17. 11. 2017.

      Zato,Cvetko, jer je toliko zluradosti pokazano u komentarima!Zar smo takav narod da je prirodno da se radujemo tudjoj nevolji? Tuzno je to, porazavajuce, a ako neko zeli moze u verbalnom duelu, ako ima argumenata, da se obracuna, a ne ovako kukavicki! No, svako nedelo izadje na videlo, kad tad! Bandjur je kulturan, obrazovan i hrabar i uvek javno iznosi svoje stavove! A to se u jednoumlju ne sme!

  • dr

    21:52 // 16. 11. 2017.

    Zar je već pola devet? Kad pre?

  • Fer Play

    23:59 // 16. 11. 2017.

    NASLOV JE HIT !!!
    Genijalno. Bravo za Južne vesti.

  • veronika

    20:11 // 16. 11. 2017.

    ma bas se potresoh. mnogo sam utrnula od svega ostalog sto svakodnevno slusam i gledam o tome koliko nam dobro ide da bi pre rekla da sam daleko daleko od soka. bolje bi bilo da svi članovi Gradskog odbora Srpske napredne stranke na čelu sa Zvezdanom Milovanovićem stave malo svoje prstice na celo i curiknu malo nazad. nicija ne gori do jutra.

  • Karković

    11:07 // 17. 11. 2017.

    Nije lepo,ali,ali,ali, bahatost,bahatost rećima,bahatost pamti narod,bahatost kao bumerang

  • Milivoj

    00:27 // 20. 11. 2017.

    Ovaj odbor je u šoku, čista smejurija. Pa valjda neki ozbiljan odbor treba nešto da preduzme a ne da padne u šok, komu ili slično.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: