Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:28, 10. 5. 2012.

SNS Vranje: "Brutalna krađa na izborima"

vraje, sns

Predsednik SNS-a za Pčinjski okrug izneo je niz optužbi na račun drugih stranaka da su "učestvovale pa čak i organizovale brutalnu krađu na izboriima 6. maja".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Veliki Kamen

    18:42 // 10. 5. 2012.

    Da neko proda svoju cast i obraz za 10e, a posle ce ti isti da kukaju kao lose zive u Srbiji. DS je shvatio sa samo tako mogu da dobro prodju na izborima....

  • bojancos

    00:09 // 11. 5. 2012.

    @Zarko
    To sto kazes ti u svom komentaru vazi u uredjenoj drzavi,ti prijavis kradju i sve ide svojim tokom.Ali bilo je slucajeva da clan birackog odbora vidi kradju i hoce da prekine tok glasanja,zato sto je doslo do prekrsaja u izbornoj volji,a onda DS pozove svoju policiju ( oni im daju plate ) i privedu clana odbora koji je prijavio kradju zbog ometanja toka glasanja.Znaci mi krademo a ti gledaj i cuti !!! TO JE SADASNJA DEMOKRATSKA SRBIJA !!

    • Zarko

      03:19 // 11. 5. 2012.

      Ne znam da li govoris iz licnog iskustva ili ne, kazem ti kao neko ko je do sada 3 puta bio u komisiji, imao sam probleme, ali sam uspevao da ih resim. Kada se primeti bilo kakva neregularnost, dovoljno je da jedan kaze da se sve zaustavi dok se ne ispravi greska. Tada nije bitno iz koje si stranke, bitno je da se ispravi sta treba, jer u suprotnom radis za dzabe taj dan, a kad bilo kome spomenes da ce ostati bez para ako se to ne ispravi, bili oni do tada uz tebe ili ne, u tom slucaju ce odmah stati uz tebe. Drugo, kao clana birackog odbora, niko ne moze da te udalji, sem ako narusavas javni red i mir, a zaustavljanjem zbog nepravilnosti to ne radis. Trece, na kraju postoji zapisnik koji uredno potpises, bez obzira da li se slazes ili ne sa njim, onda napises svoj prigovor, a ako tvoj prigovor nije dovoljan, stranka koju zastupas ima pravo na osnovu tog zapisnika da se zali. To sto kazes je anarhija. Od kako su bili izbori svakog dana rec "kradja" se vrti svuda bez konkretnih DOKAZA!!

    • Milos

      10:47 // 11. 5. 2012.

      Postoji procedura i za to, svaki clan odbora ima i zamenika a takodje ima i prevstavnika svih drugih opzocionih stranaka. U zapisnik izbora se unese misljenje clana odbora i to razmatra optisnak izborna komisija, takodje onda stranka moze zvnaicno da progovori na nepravilonosti.
      Gde su ti prigovori opzocionih stranaka, u svakom odboru je bilo desitine ljudi iz opozocije koji sigurno nisu slepi i mogu da daju zvnaicne progovore.
      Tako da na osnovu ovoga sto je ovde izneto do sada sve te optuzbe su naklapanja i zalopojke gubitnika.
      Eko se neko seca izborne kradje 1996. tada su zapisnici bili prepravljani ali je opozicija imala svoej kopije i mogla lako da dokaze kradju. Gde su sada takvi dokazi?

  • Zarko

    22:18 // 10. 5. 2012.

    U redu, kazete da je doslo do kradje, gde konkretno, na kom birackom mestu, KO je krao?? Ako vec izgovarate ovako ozbiljne optuzbe, potkrepite ih cinjenicama. Kazete da je glasao covek koji je mrtav, a sta su radili clanovi SNS-a dok se glasalo, zar nisu i oni bili u obavezi da ucestvuju u radu birackih odbora i kontrolisu izbore?? Najlakse je prebaciti odgovornost na druge...

  • Marko

    23:25 // 10. 5. 2012.

    Ako je neko davao pare za glasove, onda ih nije POKRAO nego ih je KUPIO.

    Muka mi je od ovih nadobudnih naprednjaka koji su se posle četiri dana setili da kukaju. Šta ste čekali do sada?

  • Extrem

    23:27 // 10. 5. 2012.

    Nije ok da rik zanemari ove glasine. Ako ne provere listice da li su pravi ili flasifikovani onda su to Tadicevi ljudi.

  • ja ai

    23:08 // 10. 5. 2012.

    Преко 5000 људи спонтало се окупило испред РИК-а да подржи конференцију за медије Двери против изборне крађе.

    Београд, 10.05.2012

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: