Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:18, 1. 4. 2016.

| Politika

SNS autobuse parkirao kod Miškovića

Autor:B. G.Izvor:Južne vesti
Autobusi-u-Nisekspresu
Parking Niš-ekspresa; Foto JV

Veliki broj autobusa kojima su iz okolnih gradova i opština na miting SNS u Niš stigli simpatizeri ove stranke bio je parkiran u "Niš ekspresu", firmi koju je 2008. godine kupila "Delta real estate", firma u vlasništvu porodice Mišković.

Uobičajena mesta za parkiranje autobusa bila su danas prazna. Na parkingu ispred Elektronske industrije nije bilo nikoga, nekoliko autobusa je bilo na Gradskom polju, dok su desetine autobusa uglavnom sa juga Srbije bile poređane na parkingu "Niš ekspresa".

Nama je javljeno da dođemo ovde. Bolje ovde, nego da parkiramo po gradu - kaže jedan od vozača.

Policija-cuva-autobuse Na dužnosti; Foto: JVAutobuse je na ovom parkingu obezbeđivala i patrola policije.

Zasada nije poznato kako se desilo da partija koja je popularnost izgradila na najavama obračuna sa tajkunima i hapšenju Miroslava Miškovića, autobuse sa svojim fanovima parkira u firmi čiji je Mišković vlasnik.

Niko od funkcionera SNS nije na današnjem mitingu te partije u Nišu dao pojašnjenje zbog čega baš "Miškovićev" parking, a novinarima nije bilo omogućeno da postavljaju pitanja.

Podsetimo, u hali "Čair" danas je održan predizborni miting Srpske napredne stranke.

Uz lidera te partije Aleksandra Vučića okupljenim građanima su se obratili ministri, direktori, sportisti... ali niko iz niškog odbora SNS, dok je sam Vučić rekao da je im to "poslednja opomena".


Autobusi-Cair-2 Organizovano; Foto: JVI gradski autobus u službi partije

Pored klasičnih turističkih autobusa, simpatizere i članove SNS prevozili su i gradski autobusi - čak i "dupli".

U Ulici Ratka Vukićevića, koja prolazi uz park Čair, u desetine autobusa "Ćuridića" i "Laste" su ulazili građani sa majicama i transparentima SNS.

Zasada nije poznato odredište ovih autobusa.

Inače, Niš već dve godine potresa afera sa nameštenim tenderom za gradski prevoz. Na snimcima do kojih su došli novinari "Južnih vesti" se čuje kako najviši gradski funkcioneri, među kojima i gradonačelnik Zoran Perišić, šteluju uslove najvećeg tendera u novijoj istoriji Niša i prilagođavaju ih firmama među kojima je i Niš-ekspres.

Po prijavi "građanskog nadzornika", koji je po odluci Republičke uprave za javne nabavke nadgledao tender, Tužilaštvo za organizovani kriminal i dalje vodi istragu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Zoran Jovanovic

    15:28 // 2. 4. 2016.

    Nesme covek ni autobuse vise da parkira gde hoce. Vucic je uradio vise od svih politicara zajedno koji su radili na stetu srbije i gradjana srbije, tek ce se otome pricati u buducnosti.

  • Miodrag

    12:52 // 2. 4. 2016.

    Miki, a gde si bio pa nisi video autobuse? Pa kako te nije sramota da lazes??? Jel si bio kod "Zeljinog" igralista, ispred skole Ratko Vukicevic? Pa imas bre slike pa pogledaj covece, nemoj da si slep pri ociju...

    • aleksincanin

      17:05 // 2. 4. 2016.

      @ Miodrag Jeo Miki sendvic i to onaj koji namerno nije podelio po autobusu da bi mu ostalo i za danas.Kazu ovi sa ekskurzije da nisu svi dobili paketice.

  • Dr

    09:29 // 2. 4. 2016.

    Ali ti ‚‚mitingaši‚‚ iz unutrašnjosti što su došli sa autobusima kako bi činili kvorum na mitingu sns, na šalost, neće moći da glasaju za sns u Nišu, koji je,inače, sve ‚‚uprskao‚‚.
    Indikativno je da su parkirali autobuse na lokaciji koja je u vlasništvu Miškovića!
    Ali,zar ‚‚oni ‚‚nemaju animozitet prema njemu.
    U svakom slučaju,neka ‚‚čudna veza‚‚!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: