Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:21, 4. 7. 2012.

SNS i SPS postigli dogovor u Nišu

zajednicka konferencija Radovanović, Perišić i Novaković

Na zajedničkoj pres konferenciji lider SNS u Nišu Zoran Perišić najavio intenzivne pregovore do kraja sedmice i formiranje gradske vlasti do 14. jula.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Sanjica

    14:49 // 4. 7. 2012.

    Malo je bezveze što se čekalo na ,,preslikavanje,, vlade, ali bolje ikad nego nikad!!!

  • Milan petrovic

    14:50 // 4. 7. 2012.

    Тешка брука и понижење нас Нишлија да се чека одлука коалиције на централном нивоу да би се формирала на локалном.. ал ако је већ овако онда и боље тако јер да није био би Ниш задња рупа на свирали..

    не говори се ко ће да буде градоначелник!? По мени требало би да буде Др Пешић градоначелник! Озбиљан и одговоран човек који треба да среди јавашлук у овом граду.

    • 123

      15:16 // 4. 7. 2012.

      Koji doktor, još jednom?

    • Milan petrovic

      16:09 // 4. 7. 2012.

      123 -> шта бре који доктор?

  • evropljanin

    15:01 // 4. 7. 2012.

    SRAMOTA!!!
    Ljuba Slavković, Mile Ilić, Banana, Neša guska, Smiljko Kostić....
    Karta u jednom smeru do Beograda je oko 1000 din.
    P.S. Imate popust na grupni odlazak!

    • mikica

      09:38 // 5. 7. 2012.

      Ubacite u ekipu Ćirkovića, Duleta Milosavljevića i Boška Ristića koji su za račun ove koalicije rasturili niški DS. Njima treba SNS spomenik da podigne.

  • Insajder

    15:05 // 4. 7. 2012.

    - Do kraja ovog vikenda biće potpisan Strateški sporazum između Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije, a tokom naredne nedelje očekujemo da nam se priključe još dva koaliciona partnera: URS i DSS
    A KOJI ĆE VAM ĐAVO DSS KAD IMATE STABILNU VEĆINU 17+11+10?

    • ;-)))

      16:52 // 4. 7. 2012.

      Jesi li apsolutno siguran da postoji ta stabilna stabilna većina od 17+11+10 ?!

      Da je baš sve tako idealno da li bi Mile, Bane, Neša guska, Đuara & co. bili spremni da daju fotelje i DSSu ?!

      Nešto ovde izgleda debelo ne štima čim uvlače u igru i DSS !!!

    • miksa

      17:45 // 4. 7. 2012.

      Kao prvo DSS je potreban da ne ucenjuje URS ali ti si verovatno njihov pa te zulja to onako malo.Kao drugo predhodnik tvoj nabroja neke likove DSS i Nove Srbije tako da sto pricate samo reci da trosite.Novi ljudi,novo doba i ovi stariji mile,bane naprimer bice tu svako treba da iskustvom i autoritetom iscupa bar malo od BG za Nis ali lagano je vreme za smenu generacije ...! Doslo vreme

  • Bojan

    15:11 // 4. 7. 2012.

    Sa kim bre preogovara Perišić, kada svi dobro znamo da je Vlajković ovlašćeni pregovarač ispred SPS-a. I nemojte više da lažete narod sa tim platformama. Svi vi pregovarate za "puff" fotelje.

  • Racko

    15:13 // 4. 7. 2012.

    Ovo je odlicna vest,samo bez DS! Dr.Zoran perisic je najbolje resenje za mesto gradonacelnika...

  • bla bla

    15:55 // 4. 7. 2012.

    Neeeeeee, samo ne G17+!!!!! Sta ce vam bre Banana?!?! Alo bre ljudi, zar ne vidite da Nislije organski ne mogu da smisle Bananu, sta ce vam on u koaliciji!!! Taman sam se ponadao da cemo im jednom za svagda okrenuti ledja i G17 i DS-u, a vi "vracate u zivot" Bananu! Sramota!!! Jos nije ni formirana gradska vlast, a jedva cekam da sto pre dodju novi izbori za grad, samo da ode vec jednom Banana (Jovanovic)!!!

  • Učiteljica Milica

    16:03 // 4. 7. 2012.

    Neka je sa srećom. Uverili smo se, da sve što je žuto podseća na ..... i ako ga hemijski ne očistiš, jedino rešenje je da ga odbaciš.

    • Borat KZ

      17:01 // 4. 7. 2012.

      Mene crveno podseća na krv žrtava miloševićeve politike. Fleke od krvi možeš da zafarbaš ali ne možeš da ih sakriješ.

  • ;-)))

    16:05 // 4. 7. 2012.

    Definitivno nam slede još četiri užasne godine, Dinkić je mala beba u odnosu na svog potčinjenog iz Niša.

    Radovanović je dobar čovak, ambiciozan je i šteta je što mu je partijska kombinatorika izvukla fotelju u KC Niš. Ne razumem potrebu da se flekaju sa lokalnim URSom, po meni to je identično skoku u bunar.

    • Milan petrovic

      16:33 // 4. 7. 2012.

      нико из СПС не може да буде "добар"..ил можда је ал не за Србију, не за Ниш..не за политику! можда као доктор, чистач, шофер, научник ал даље од политике упропастили сте нам и град и земљу!

      Тај Радовановић (не интересује ме приватно какав је) је био у најгора времена Слобин потрчко, Игор Новаковић се слика с Милетом на билбордовима по Нишу. Смејање у лице - ништа више!

  • mmm

    16:07 // 4. 7. 2012.

    Da li neko stvarno misli da ovi ljudi mogu kvalitetno da vode Nis?!? Ljudi, kupujte pistaljke dok su jeftine, osecam da ce zbog velike potraznje da im skoci cena u narednih godinu dana...

    • Milan petrovic

      23:26 // 4. 7. 2012.

      На жалост не! Ако је и Пешић прилично достојан града шта ће с оним Љубом Славковићем - универзалном кантом за отпатке, човек који нема политичку идеологију и никакав политички морал а он је ПОТПРЕДСЕДНИК СНС у Нишу!

  • Luka Laban

    17:10 // 4. 7. 2012.

    Only Fools And Horses !!!

  • markoni

    17:47 // 4. 7. 2012.

    Bravo Perisicu ,konacno da SNS i NS pokrenu stvari u Nisu,a svako ko moze da otkine deo kolaca i novca iz BG je dobrodoso i mile i bane i lapcevic! Sad ili nikad pokrenite Nis ili ce da nestanete sa scene,aqvq park,privreda i sve ostalo...

  • zoki penzioner

    17:52 // 4. 7. 2012.

    Dobro je to što nema DS ali nije dobro što je tu i južno voće .

  • P.Enees

    22:05 // 4. 7. 2012.

    http://www.juznevesti.com/Politika/Zivkovic-Nis-ce-pripasti-SNS-u.sr.html

    SAMO DA VAS PODSETIM- 31.05.2012.GOD. JV

  • Bena_NI

    00:02 // 5. 7. 2012.

    Pa ovakva koalicija je nakon sporazuma na republičkom nivou bila neminovna...
    Nego mnogo je bitnije ko je tu ispred SPS ... jesu li ovo najzad dobre vesti iz niškog SPS ... jesu li Igor i Zoki najzad uspeli da očiste matorog?

  • Србин

    00:07 // 5. 7. 2012.

    Радикали и Двери су једине патриотске странке. Ови што се залажу за Еу су душе продане, а међу поменутим опцијама их има.

  • Perko

    00:38 // 5. 7. 2012.

    DOKTORI, mars na posao. Manite se politike. Trebaju nam strucni ljudi, a ne radiolog i kardiolog. O Novakovicu samo njegov tata Mile moze da nam posvedoci koliko je strucan, tj. koliko je ispita sam polozio. Da li ovaj univerzitetski grad ima ljude , strucne, ugledne , postene, kreativne, harizmaticne ili sve sto vredi ode za Bg ili u beli svet.

  • Časlav Nesrećković - Žuti

    02:10 // 5. 7. 2012.

    Sad´ ćete da vidite kako se vozi!!! :-)))

  • Danijel

    04:51 // 5. 7. 2012.

    tako je bre..nepokon su Zutaci angazovali svoje vojnike da pljuju po dojucerasnjim partnerima u koje ste se kleli...steta po vas sto niste bili tako agilni kada je trebalo..Nis laganim koracima krece napred kao sto je i trebao odavno da uradi..pa kad pocnu na povrsinu da polako isplivavaju "zute" afere onda opet pocnite da pljujete druge

  • dr dre

    08:03 // 5. 7. 2012.

    Sve sami doktori nauka na ovoj konferenciji! A jel' se pita neko kako su postali doktori nauka, sta imaju od naucnih radova, koliko su strucni i da li govore strane jezike. Vazno da su se umuvali u politiku, lece svoje ambicije i sve im je malo. Nekada su svojim telima branili mostove, a danas voze džipove i imaju dr ispred imena. Kad sad krene zaposljavanje, privreda Niša kad procveta, kad dodju investitori bićemo Švajcarska. Blago nama, nego deco (vi što malo vredite i znate jezike) pakujte kofere i pravac truli zapad i US.

  • Boban

    08:16 // 5. 7. 2012.

    Hvala Bogu,da u graskoj vlasti nece biti onog TELETABISA,sadasnjeg gradonacelnika....ali je jos vece ZLO sto ce u toj vlasti biti BANANAMEN....SVE SU POKRALI,RED JE DA BUDU U OPOZICIJI,a na vlasti SNS,SPS ,DSS......AKO IMA BOGA...

  • Sonic_Youth

    08:38 // 5. 7. 2012.

    Koja ekipa. Ima ona stara dobra: "J... vas onaj ko vas sastavi"
    Povratak u '90 - e nam ne gine.

  • Branislav Petrović

    09:12 // 5. 7. 2012.

    Demokrate su pre četiri godine napravili šok koaliciju sa bivšim komunjarama(SPS) samo da bi bili na vlasti.Vidimo ovih dana ti isti su kao najgore kurve okrenule ledja DS.
    Ista sudbina čeka i ofarbane radikale(SNS) koji prave koaliciju sa političkom sektom(URS)+ljigavi SPS.

  • Prigradski

    14:19 // 5. 7. 2012.

    Perišiću pa ajde pregovaraj i sa LDP-om, taman ćeš imati tanku većinu. Svi znamo da te u odborničkoj grupi niko ne podržava.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: