Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:22, 16. 12. 2011.

| Politika

SNS i dalje "na divlje" u Nišu

Autor:Predrag BlagojevićIzvor:Južne vesti
tomislav-nikolic
Tomislav Nikolić; foto: Wikipedia

Ni 3 godine nakon osnivanja, Srpska napredna stranka nije izabrala Gradski odbor u Nišu već su članovi organizovani na nivou "povereništva". 

Ova stranka po rezultatima gotovo svih anketa trenutno predstavlja najpopularniju političku opciju u Srbiji, a po mnogima je čak ispred Demokratske stranke. U Nišu, trećem gradu po broju stanovnika u Srbiji, krajem oktobra je održan i veliki miting povodom proslave 3. rođendana stranke.

Međutim, ni mesec i po dana kasnije Srpska napredna stranka u Nišu nije organizovala unutarstranačke izbore, već funkcioniše na nivou Povereništva koje postavlja centrala iz Beograda.

Javnost, pa čak brojni novinari nisu znali da je za poverenika SNS u Nišu postavljen dr Zoran Perišić, inače lekar niške klinike za kardiologiju.

Južne vesti obratile su se Izvršnom odboru, Press služni i Službi za odnose s javnošću SNS, ali oni očito nisu želeli da odgovore na pitanje zbog čega još nisu sprovedeni unutarstranački izbori u Nišu, već su nas uputili na dr Perišića.

Međutim, novinari Južnih vesti ni posle nedelju dana nisu uspeli da dođu do njega, jer ne odgovara na telefonske pozive.

Na sajtu SNS nije moguće pronaći ni podatke o ostalim opštinskim odborima. Stranica sajta na kojoj bi ti podaci trebalo da se nalaze je prazna.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dragan Zekic

    23:41 // 18. 12. 2011.

    Citam ove komentare i ne mogu da se nacudim sta sve pisu neupuceni ljudi...sns se uveliko formira, gledajte malo lokalne vesti subotom shvaticete na koji nacin sns kritikuje ovu vlast i sta sve nudi u programu, a kad smo kod toga i ds-u je istekao unutarstranacki mandat oni pa tek nisu formirani niti ce biti skoro jer postoje dve zaracene strane (Boska Ristica i Simonovica). A vidim Vi sve lepo zivite od svojih velikih plata i nista Vam ne fali u zivotu? Ja sam za ako nesto ne valja treba menjati i sve tako.

  • Bojan Avramovic

    17:55 // 18. 12. 2011.

    To sto naprednjaci imaju poverenika mene kao gradjanina nista ne kosta. Ali me kosta to sto vladajuca stranka u Nisu ne sme da odrzi unutar stranacke izbore i ineresanto je da autor teksta stavlja na stub srama stranku koja ne moze da napravi stetu jer nije u mogucnosti, relativno je skoro osnovana ali zato one koji unistavaju grad ne pominje. Urednice JV proveri kada je rok bio za organizovanje unutarstranacnkih izbora u DS i zasto oni nisu ni odrzani, jer te njihove frakcijske borbe mene kao gradjanina kostaju svaki dan. Kako DS u svojoj stranci postuje izbore, ne bi me zacudilo da odluce da preskoce i ove drzavne, da se narod ne svadja.

    • Predrag Blagojevic

      19:29 // 18. 12. 2011.

      Ja sam mislio da samo Simonović i Bane vole da bude urednici, ali ovo već poprima epidemijske razmere!

    • Bojan Avramovic

      01:28 // 19. 12. 2011.

      Primedba autora teksta prihvacena, ipak je Vas problem urednicka politika.
      Pozdrav

  • nikola nikolic

    12:08 // 18. 12. 2011.

    Dragi gospodine Stamenkovicu sada znate i moje prezime i to Vam verujem nista ne znaci kao ni meni vase, jer su oba veom cesta. Ne znam samo odakle ste zakljucili to sto ste napisali, ali dobro vasa volja.
    Mladjani Deki SRS je bio u vladi manje od 2 godine sa tolikim uticajem kao sto sad ima SPO. Tako da nemoj da mesas zabe i babe, sad Toma koji je tad bio pijun mesas sa kraljem i kraljicom tj. sa Slobom i Mirom i njihov kraljevicem i dvorskom ludom (Dacic). A sto se tice tog benzina pa mnogi danasnji bogatasi su upravo tako i napravili novac, a sada su lazni moralisti.

    • Deki Petrovic

      08:34 // 23. 12. 2011.

      Pa mladjani bas nisam ali Toma je premazan bojama i bojama....A secate se da je govorio da nama ne treba EU,a sada ,sta sada kaze....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: