Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:37, 19. 2. 2022.

| Politika

SNS kampanju započeo iz Merošine, Vučić obećao plate od 1.000 evra i investicije u jug Srbije

Autor:A. K.Izvor:Južne vesti
Vučić poručio da Srbija neće u NATO, da neće biti gladi i najavio investicije u jug Srbije; foto: JV/M.M.K.

Srpska napredna stranka mitingom u Merošini započela je predizbornu kampanju za parlamentarne izbore koji će se održati 3. aprila, a pred velikim brojem okupljenih lider stranke Aleksandar Vučić poručio je, uz obećanu prosečnu platu od 1.000 evra do 2026. godine, da će Srbija birati između budućnosti i onih koji bi da je vrate u prošlost.

Lider naprednjaka podsetio je, uz slogan SNS-a „Dela govore“, da je izgrađeno više kilometara puteva nego što je to bilo koja prethodna vlast uradila, da se obnavljaju aerodromi, pruge i da će se i od Beograda do Niša putovati vozom brzinom od 200 km/h. viber_slika_2022-02-19_12-36-59-550 Miting SNS-a u Merošini

Znam koliko teško živite, posebno na jugu Srbije, ali ćemo morati još više i brže da bi deci obezbedili sigurniju budućnost. Čak 7 fabrika sam lično otvorio u Nišu, ne kažem da je idealno, ali je mnogo bolje i lakše. U Leskovcu, Vranju, nijedan okrug neće biti zapostavljen – rekao je Vučić.


Vučić: Uložićemo 5 miliona evra za Oblačinsko jezero i Merošinu

Najavio je lider SNS-a investicije za jug Srbije, za Bujanovačku, Prolom i Kuršumlijsku Banju. viber_slika_2022-02-19_11-48-45-077 Miting SNS-a u Merošini

Oko 5 miliona evra uložićemo u Oblačinsko jezero kod Merošine da bi ljudi mogli da uživaju, u kanalicaionu i vodovodnu mrežu, renoviraćemo školu u Merošini. Do kraja mandata sledeće vlade prosečna plata biće više od 1.000 evra - kazao je predsednik SNS-a.

Poručio je i da će Srbija u narednih par dana dobiti neke od najmoćnijih oružanih sistema u svetu da zemlja brani svoj suverenitet, ali i da nećemo postati članica NATO-a, već da će zemlja zadržati vojnu neutralnost, ali i ostati jedna od najbrže rastućih ekonomija.

Izađite 3. aprila i idemo da ih pobedimo ubedljivije nego ikada, da im pokažemo da istinu i dela ne mogu da pobede. Do konačne i ubedljive pobede 3. aprila - poručio je Vučić.

viber_slika_2022-02-19_11-48-47-001 Miting SNS-a u MerošiniPored lidera SNS-a, na predizbornom skupu u Merošini govorili su i prva sa liste naprednjaka prof. dr Danica Grujičić, profesor Stojan Radenović, molekularni biolog dr Jelena Begović, a jedina predstavnica juga Srbije koja je govorila bila je poslanica iz Pirota Olja Petrović.

Podsetimo, ranije danas brojne pristalice iz Niša, sa juga Srbije i cele zemlje krenule su organizovano autobusima kako bi prisustvovali predizbornom mitingu naprednjaka na stadionu u Merošini koji je, iako funkcionalan, prekopan i prekriven šljunkom zbog mitinga.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Serafim

    12:47 // 20. 2. 2022.

    Bila li je na miting gradonačelnica Niša i da li je tzv. "bilbord" na hotelu Ambasador malčice popravio njen rejting kod "šefa" ili će morati dublje da "zaroni"?

    • Seljak

      16:21 // 20. 2. 2022.

      @Serafim - zaronila je ona više puta na više mesta, tako da " šef" ne odlučuje o njoj već duže vreme. Zna se ko odlučuje.

  • Ivan

    10:04 // 20. 2. 2022.

    SNS sekto blizi vam se kraj

    • Milun Parking SNS

      11:14 // 20. 2. 2022.

      55,6 odsto

    • Milan

      11:20 // 20. 2. 2022.

      Džabe brate penzioneri će ga ponovo izglasaju a pola neće da izadju i to je to daj bože da grešim. Najebali smo ga

    • Des - pot

      14:00 // 20. 2. 2022.

      Milane, batali tu izlizanu foru, penzioneri će gi izglasaju?!Penzionera ima1.700 000, a ukupan broj glasača je preko 6.000 000!Kaži gde je razlika?

  • Baba Tanga

    06:24 // 20. 2. 2022.

    A tange - tri pari-tri dinari! Beeee!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: