Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:00, 27. 6. 2012.

| Politika

SNS: krađa na izborima u Medveđi

Autor:Danilo KocićIzvor:Južne vesti
medvedja

Opštinski odbor SNS u Medveđi tvrdi da poseduje dokaze da je na "više od polovine" biračkih mestna na lokalnim izborima održanim u nedelju, bilo krađe.

U pisanom saopštenju dostavljenom medijima, koje je potpisao predsednik SNS u toj opštini Zoran Jovanović, navodi se čak da je reč o "brutalnoj krađi".

- Birači su primoravani da glasaju za odborničku listu Grupe građana koju je predvodio aktuelni predsednik Slobodan Drašković, glasali su izvan biračkih mesta, a bilo je i glasanja bez prisustva birača – precizira se u saopšptenju.

Na kraju se ističe da će SNS obavestiti sve relevantne državne institucije o “javašluku i bezakonju za vreme održavanja lokalnih izbora u Medveđi”, ali istovremeno poziva sve birače da "ostanu dostojanstveni i mirni".

U saopštenju se zaključuje i da SNS prikuplja podatke za podnošenje krivične prijave protiv "pojedinih članova biračkih odbora i glasača koji su glasali za druga lica".


Raspodela mandata po odluci Opštinske izborne komisije Medveđe:

1. Partija za demokratsko delovanje Fjorim Sahiti – 830 glasova - 6 mandata
2. Grupa građana “Za Gornju Jablanicu” Slobodan Drašković – 2.209 glasova - 16 mandata;
3. Dr Nebojša Arsić - Ujedinjeni regioni Srbije – 673 glasa - 4 mandata;
4. Nova Srbija - dr Milorad Babić – 136 glasova – bez mandata;
5. Srpska napredna stranka – Tomislav Nikolić – 427 glasova - 3 mandata;
6. Demokratska stranka – dr Dragan Anđelković – 955 - 6 mandata;

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Winner

    01:14 // 8. 7. 2012.

    Vreme je da se i ja oglasim. Bruke jedne, ne pominjite vise casne i postene ljude. Prihvatite vec jednom poraz. Ja da sam na vasem mestu sakrio bih se u misju rupu. Sramote jedne, videli ste svoju jacinu i koliko vas narod postuje. Sram vas bilo. Ne opustajte se mnogo, jer narod Medvedje ne zaboravlja dobro. To je narod i dokazao. A verujte narod pamti i lose stvari-vodite racuna. Napred slobo-ne predajemo se do smrti.

  • milica

    14:21 // 4. 7. 2012.

    krali su bre svuda gde su god stigli....ali ici ce neko iza resetaka koliko se meni cini banda lopovska...bog sve vidi...docice i njima kraj...

    • Winner

      09:23 // 8. 7. 2012.

      Milice, bolje bi bilo da se primirite malo i da ne vredjate vise, jer pokazali ste na izborima koliko vas narod ceni. Da sam na vasem mestu, bilo bi me sramota da se pojavim medju narod. Govorite o kradji, zavrsicete na sud. Ako za nekoga kazes da je lopov, i banda lopovska, moras da imas debele dokaze. Vodite racuna, preko nekih stvari se ne prelazi.

  • vrapcic

    19:15 // 3. 7. 2012.

    Bando lopovska....doci ce i vama kraj....samo polako....pravda je dostizna...u Gubavce 37 glasalo a upisano 283...i ne samo tamo...u Medvedju 1 dva zapisnika ,za to se ide u zatvor.....nema gde niste muvali i pricate o pobedi...Cupe nosi 3000eura u nedelju i ide od kuce do kuce...i ne samo on...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: