Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:36, 18. 7. 2012.

SNS najavljuje besplatnu pravnu pomoć

aleksić Srđan Aleksić

Funckioner SNS, nedavno izabran i za gradskog Većnika, Srđan Aleksić najavio je da će niški advokati organizovati dežurstva u svim niškim opštinama za građane kojima je potreban pravni savet.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Sonic_Youth

    13:47 // 18. 7. 2012.

    Oh,kako je to divno...Naizgled besplatna, ali ce se iz opstinskih budzeta debelo placati te usluge komori.

    • stojko djokic

      00:38 // 19. 7. 2012.

      ne lupetaj...komori nikad nista nije placano za besplatnu pomoc,niti je bilo ko ikad trazio,niti je to poenta...

  • Laki

    20:09 // 18. 7. 2012.

    Ja sam cuo i da ce hleb biti 3 dinara.

  • zilemile

    14:56 // 20. 7. 2012.

    Pa lepo sto ce se i advokatska komora nakaciti na budzet grada i opstina. Sad ce gospoda advokati "pro bono" naplaćivati dnevnice od opština plus sudske toškove kada dobiju spor.
    Kao da od ovoliko zaposlenih pravnika nema ko da daje pravne savete.
    Ma napred u smanjenje budzetskih troskova:))))

  • kiksa

    18:41 // 18. 7. 2012.

    Dakle u najmanju ruku receno smesno a i strasno.Vredi na glasiti da je gospodin advokat i da bi kao gradski vecnik trebao da prica neke stvari koje su od sustinske vaznosti za grad ,a ne smika i cist markenting pred kamerama a sve radi kamera!Zaista covek vazi bar sam tako cuo za dobrog pravnika pre svega u polju pravno imovinskih odnosa ALI ocigledno da je nase vece sastavljeno od zaista neiskusnih i kadrova koji ne poznaju sustinsku problematiku i funkcionisanje grada! Povecanje cena Toplane,rezerve za grejnu sezonu,problem naplate i socijalna karta u gradu radi subvenc.i resavanja nenaplativih komunalnih usluga,investicije... TO SU TEME!Zabaljajte se vi a mi tonemo!Sreca pa ce bar oni iz SPS imati kog da pitaju sta da pricaju,uh sta li nas ceka na jesen, uozbiljite se molim vas!?

  • Branislav Petrović

    09:09 // 19. 7. 2012.

    Nešto slično na početku svog mandata nudila predhodna vlast.Hajde da ih posmatramo i da vidimo da li će da ostvare ovu dobru ideju.

  • MARJAN SAITOVIC

    19:41 // 13. 9. 2012.

    Postovani i uvazeni g-dine Aleksicu sa velikim postovanjem mogu da vam cestitam kao pravi gradjanin srbije za ovakav dobar i huma gest za gradjane oko pravne i besplatne pravne pomoci!!!Radi se o mojoj sestri koju je njen suprug prevario i prodao svu stecenu imovinu koju su stekli mukotrpno u nemackoj za 25.godina rada.nen suprug i ona su kupili kucu u suto more,plac i kuce u barajevo,kuca u beogradu on je to sve prodao falsifikovao njene potpise i sada je moja sestra i njen sin i cerka i 5.unuka na ulici!posto nema novac zivi od socijale i ona i deca placa narate a prima 300.eura mesecno,kako da se otkrije ta korupcija ugovori o kupoprodaji ,jer koliko znam da mora svaka osoba koja prodaje i kupi nesto da bude licni potpisnik na pisarnici tada opstinskog suda savski venac gde i pripadaju koji je to radnik bio na pisarnici da je to prihvatio i bez njenog potpisa prima i upise u knjizi tako nesto to je korupcija vencani bracni par suprug od moje sestre je zivorad radosavljevic maleska 4

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: