Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:37, 30. 5. 2012.

SNS poziv za pregovore uputio LDP-u

dr  perisic mala prof. dr Zoran Perišić

Niški odbor Srpske napredne stranke pored predstavnika DSS i SPS na zvanične pegovore oko formiranja nove gradske vlasti pozvao i predstavnike LDP.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • petar

    15:20 // 30. 5. 2012.

    Na osnovu "nezvaničnih" informacija iz Beograda, to se već dogodilo! Naime, Niš će dobiti Perišića za gradonačelnika, jer je vrh Demokratske stranke u Bg zaključio da je nesposobnošću lokalnih lidera (Ćirkovića i Simonovića) naneto previše štete Stranci, i da DS treba da se povuče iz pregovora (mislim da to ni jedan od ove dvojice cirkuzanata još uvek ne zna).
    Inače, Niš je već jednom doživeo identičnu stvar. Naime, 1996., kad je koalicija "Zajedno", posle one kradje od strane Mileta Ilića i njegovih kompanjona, pobedila, trebalo je da SPO i DS podele funkcije. SPO je trebalo da dobije mesto gradonačelnika, a DS predsednika Izvršnog odbora. Medjutim, kako Banana i Žika Pilula danima nisu mogli da se dogovore ko će biti gradonačelnik, pozvao je Vuk (Drašković) i rekao im da će gradonačelnik biti iz DS-a, pri čemu ih je i "častio" sa par "biranih" reči, čije bi navodjenje ovde bilo nepristojno.

    • micko

      16:55 // 30. 5. 2012.

      Petre koliko novca dobijas od gospodina Simonovica za ovakve tekstove.Provaljen si, sve ovo sta ti pises dolazi iz kabineta aktuelnog gradonacelnika.Simonovic dobro zna da on ne moze biti gradonacelnik(izvrsni odbor to ne dozvoljava) pa sada plasira u javnost to da eto dobicemo naprednjaka kada vec njega ne mozemo dobiti.Nije istina ovo sto danima Petar pise ovo je tekst Milosa Simonovica.

    • Aleksandar

      16:56 // 30. 5. 2012.

      I ja sam dobio identicnu informaciju, i da je to Beograd vec aminovao, s tim da je SPS dobio mesto gradonacelnika.

    • petar

      17:59 // 30. 5. 2012.

      Aleksandre, vrlo je moguće i ovo sa SPS-om, njima to mesto mnogo više znači nego Perišiću i svakako će ga tražiti.
      Suština moje priče je da je DS pustio niz vodu bezličnog i neodlučnog Simonovića i onog klovna...

    • petar

      22:01 // 30. 5. 2012.

      E, moj Micko...
      Da su te naučili da pažljivije čitaš, ne bi ispadao glup u društvu! Naime, ja napisah "vrh Demokratske stranke u Bg zaključio da je nesposobnošću lokalnih lidera (ĆIRKOVIĆA I SIMONOVIĆA) naneto previše štete Stranci". Svako ko je iole pismen bi iz ovoga zaključio da u isti koš nesposobnih stavljam i jednog i drugog... jer, oba su mi draga i molim te nemoj mi ih dijeliti...
      Za one sa malo manjim IQ napisah i još "(mislim da to ni jedan od ove DVOJICE cirkuzanata još uvek ne zna)".
      Kao što vidiš, dragi moj, oba lika sam pomenuo dva puta, sa potpuno istom dozom "obožavanja" i ne favorizujući ni jednog od njih. I ja više od ovoga stvarno ne umem da se "spustim"!
      Što se tiče ostalih tekstova...imam razumevanja za tvoju patnju što ti je lider puk'o i verujem da bi sad samo da se isplačeš... i znaš šta, kloni se politike i političara, mnogo puta ćeš biti povredjen i razočaran. Savetujem sakupljanje salveta ili poštanskih markica, manje je stresno.
      Srećno sa salvetama!

  • janko

    14:59 // 30. 5. 2012.

    auuu kakva ce to elita da bude,gosn perisic,pa gosn lapcevic,pa gosn jelenkovic,i zamolio bih da vratite gosn kostica da svi potonemo...

    • petar

      17:49 // 30. 5. 2012.

      Ništa ne brini Janko, gosn Kostić se sigurno vraća! On je član Nove Srbije, a NS je koalicioni partner SNS-a... I nikako mi nemojte zaboraviti gosn Rajičića, bio je visoko na listi SNS.

  • koska

    09:43 // 31. 5. 2012.

    Samo napred ovom gradu treba da se malo odmori od DS i URS-ovaca! Koalicija u sastavu SNS+NS+SPS+DSS+LDP je fenomenalna za Nis !Kao prvo LDP je poznat kao kriticar iskreni svih problema u gradu a bogami i Nova Srbija je dosta iskreno kritikovala stvari u gradu tako da ce kao prvo biti dobar korektivni faktor unutar koalice a kao drugo imaju sad priliku da rese bar tri goruca problema u Nisu ,pa neka se dokazu ! Odlican potez za Nis .A da tacno je, provejava prica po gradu da je ovo aminovao cak i Tadic jer je DS u Nisu rasturen i rastimovan pre svega zahvaljujuci teletabisu simonovicu! Zao mi jedino Cirkovica koji mislim realno moze da doprinese bar malo razvoju i anti seljacizmu grada i politika ALI negovi ga iskoristili i postade kolateralna steta!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: