Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:54, 9. 4. 2012.

| Politika

SNS predao izbornu listu u Nišu

Autor:P.B.Izvor:Južne vesti
sns-nis

Srpska napredna stranka predala je danas oko 15 sati izbornu listu za Skupštinu grada Niša, potvrđeno je Južnim vestima u Gradskoj izbornoj komisiji.

Očekuje se da GIK tokom sutrašnjeg dana proveri predatu dokumentaciju i, ako ne bude prigovora, SNS će se na glasačkom listiću za Skupštinu grada naći pod rednim brojem 7.

Prema podacima iz izbornog štaba SNS u Nišu, prvi na listi je predsednik stranke u Nišu dr Zoran Perišić, a drugi lider niškog odbora Nove Srbije Bojan Avramović.

Na trećem mestu je profesorka Nevenka Mihajlović, a na četvrtom penzionisani general i bivši načelnik Vojnobezbednosne agencije Momir Stojanović.

Do sada je u Nišu potvrđeno 6 izbornih lista.

Ali, iako je do izbora ostalo manje od mesec dana, i dalje se ne zna ko će biti kandidati Demokratske stranke i SPS.

Prema ranijim najavama predsednika niških Socijalista Slavoljuba Vlajkovića, ova stranka trebalo bi da preda listu u narednih nekoliko dana, dok iz DS i dalje nema ni naznaka kada bi to moglo da se desi.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Klinika

    11:09 // 10. 4. 2012.

    Aaaa placem i tugujem, aaaa placem i tugujemmm. Sve sminkeri na listi. general "patriota" tuzio rodjenu drzavu i on se sad tu nesto zalaze za bolje sutra i lokal patriotizam.

  • goran

    10:38 // 10. 4. 2012.

    koliko samo smesna lista, jadan grad sa ovakvim kadrovima

  • Branislav Petrović

    08:55 // 10. 4. 2012.

    Kakva ekipa,prosto nemam komentara.Prvi na listi verovatno je zalutao medju političare.Vrhunskom doktoru nije mesto u politici.
    Ovog četvrtog na listi,bezbednjaka vojnog,razumem.Ko zna od kada je u penziji i ko zna koliko uziva u ogromnoj penziji i nije loše da još malo nabaci.Slobodnog vremena ima na pretek pa treba ga malo iskoristiti i za domundjavanja i političku korespodenciju.A da ne govorimo o njegovim sposobnostima da od komarca napravi magarca ili da iskopa nešto što ne postoji ali lepo izgleda.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: