Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:21, 1. 8. 2014.

| Politika

SNS raspustio 9 opštinskih odbora na jugu

Autor:M. VučićIzvor:Južne vesti
sns.jpg

Opštinski odbori Srpske napredne stranke u Doljevcu, Žitorađi, Babušnici, Bojniku, Vlasotincu, Crnoj Travi, Surdulici, Bujanovcu i Bosilegradu, raspušteni su danas odlukom Izvršnog odbora ove stranke.

Kako je objavljeno na zvaničnom sajtu SNS-a, osim ovih devet opštinskih odbora na jugu Srbije, raspuštena su još 22 gradska i opštinska odbora širom države, a najavljena je rekonstrukcija još 5 povereništava.

Kako navodi predsednik izvršnog odbora SNS-a Radomir Nikolić, razlozi za ove mere su različiti.

- Negde su razlozi tehničke prirode, a u najvećem broju odbora tiču se rada i učešća u lokalnoj vlasti jer su mnogi pomislili da bi trebalo da sruše vlast, da preuzmu funkcije i da nastave da rade onako kako su radili oni pre njih. Taj sistem “sjaše Kurta da uzjaše Murta” smatramo nedopustivim – izjavio je Nikolić.

Kako objašnjavaju u SNS-u, ovo je drugi talas promena u odborima za godinu dana, a najavljena je i treća rekonstrukcija još 30 odbora do kraja avgusta. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • miki

    16:33 // 25. 9. 2014.

    Sramota a u nis i dalje pustaju da ursovci rade sta oce i gradonacelnik zajed
    no sa Batom Vasiljevicem. Treba raspustiti i nis.

  • iki

    17:57 // 6. 8. 2014.

    Vlasnik DNN KAPITAL GRADNJA iz Vlasotinca kaze da je prvi covek u Vlasotincu ispred SNS a u Nišu objekat koji je gradio nema tehnicki prijem nema potpisane ugovore sa kupcima vec 4 god.beži od obaveza

  • palilulac

    08:21 // 4. 8. 2014.

    Sramota ! Pa zar da nam bivsi URS-ovci,preletaci u SNS zbog fotelja,sole pamet.A gde smo mi koji smo danonocno radili kampanju za SNS ! Sve je ovde trulo !Raspustiti odbore u Nisu pod hitno !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: