Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:14, 17. 3. 2014.

| Politika

SNS u Dimitrovgradu osvojio 42,95%

Autor:Miroslav NackovIzvor:Južne vesti
DSC-1476.JPG
Naprednjaci ubedljivo pobedili i u Dimitrovgradu

U Dimitrovgradu je od ukupno 8.978 birača na izbore izašlo 6.726 ili 74,92 odsto, a najveći broj glasova dobila je lista Aleksandra Vučića 2.889 ili 42,95 odsto.

Ujedinjeni regioni Srbije imaju 1.231 glas odnosno 18,30 odsto, lista Borisa Tadića 997 glasova ili 14,82%, a lista SPS-PUPS-JS koju predvodi Ivica Dačić 675 glasova ili 9,77 odsto.

Demokratska stranka Srbije dobila je 234 glasa, Demokratska stranka 184, a LDP 138 glasova. Slede Srpska radikalna stranka sa 63 glasa, lista Dosta je bilo-Saša Radulović sa 52 i Dveri sa 30.

Treća Srbija dobila je poverenje 12 građana Dimitrovgrada, Riza Halimi 9, Ruska stranka i koalicija građana svih naroda i narodnosti po 8, a Patriotski front Borislava Pelevića 7. 

Po 5 glasova dobili su SDA Sulejmana Ugljanina i Crnogorska partija Josip Broz, a po 4 Savez vojvođanskih Mađara i Lista Nacionalnih zajednica Emira Elfića.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: