Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:21, 29. 10. 2011.

| Politika

SNS u Nišu proslavila 3 godine rada - video

Autor:N.T.Izvor:Južne vesti
SNS Niš hala Čair Tomislav Nikolić

Velikim mitingom u hali Čair u Nišu Srpska napredna stranka proslavila je 3. godišnjicu postojanja i praktično započela izbornu kampanju.

Prvi put od kako je renovirana hala Čair bila je puna.

Glavna poruka "Naprednjaka" mogla bi da se sažme u rečenicu koju je izgovorio lider partije Tomislav Nikolić.

- I Kosovo i EU i najtešnja saradnja s Rusijom, Kinom i svim zemljama na severu, zapadu, istoku i jugu - rekao je Nikolić.

U prvom redu ispred bine sedeli su i lideri Nove Srbije Velimir Ilić, Pokreta snaga Srbije Milanka Karić, Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, potpredsednik DSS Nenad Popović.

Skupu članova i simpatizera SNS prisustvovali su i diplomatski predstavnici Kine, Indije, Japana i Rusije, čiji je ambasador Aleksandar Konuzin dobio najveći aplauz. Sa druge strane, diplomate Sjedinjenih Država, Nemačke i Crne Gore ispraćeni su zvižducima.

Zanimljivo je da su lideri SNS, Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić u halu Čair ušli uz muziku iz filma "Roki", nakon čega je usledila himna Srbije.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • OBMANUTI IZ PROTESTA

    00:36 // 2. 11. 2011.

    Nova vlast, će neminovno doći, na talasu nezadovoljstva. Da bi opravdala poverenje i opstala, mora doneti ZAKON O POREKLU IMOVINE i naravno sprovoditi ga. Ovaj narod može normalno živeti, ako se vrati pokradeno i počinioci kazne ZA PRIMER.

    • Dragan Vukadinovic

      15:38 // 2. 11. 2011.

      Dilema - slazem se da bi ovaj narod mogao normalno da zivi KADA BI se vratilo pokradeno i pocinioci kaznili. ALI, (prokleto ali) kada vidim ko se sve "priblizava" stranci koja se deklarise da ce doneti promene - stice se utisak da im je cilj da sacuvaju ono sto je ukradeno, te shodno tome postoji mogucnost da OBMANUTI IZ PROTESTA budu OBMANUTI IZ KONTRAPROTESTA. Verujem da bi i lideri ove stranke imali problem da objasne poreklo svoje imovine, kao i lideri stranaka koje smenjuju. A o doslednosti predizbornih obecanja vise i ne treba pricati DS postaje nacionalno angazovana a SNS evrofanaticka - apsurd.
      Ja znam samo jednu doslednu stranku na srpskoj politickoj sceni od devedesetih godina.

  • Jovana Stamenkovic

    05:50 // 1. 11. 2011.

    Zar je hala cair bila renovirana za politicki marketing, laganja i obecanja. To bi trebalo zabraniti u sportskim objektima, iza groblja i iznad Pasi Poljanepostoji jedna extra lokacija za predizborna laganja;)

  • Mile

    19:06 // 31. 10. 2011.

    Kritika za sve niške medije - Zašto ranije nisu obavestili nas građane da nam gistuje cirkus u hali čair?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: