Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:21, 29. 10. 2011.

SNS u Nišu proslavila 3 godine rada - video

SNS Niš hala Čair Tomislav Nikolić

Velikim mitingom u hali Čair u Nišu Srpska napredna stranka proslavila je 3. godišnjicu postojanja i praktično započela izbornu kampanju.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dragan Vukadinovic

    17:59 // 29. 10. 2011.

    Urnebesna komedija

  • Marko Spasovski

    18:21 // 29. 10. 2011.

    Kako li izgledaju ljudi koji će glasati za ona dva obična vašarska prevaranta, foliranta i neradnika? 1000 puta su rekli i pogazili, 1000 x sejali govor mržnje i straha, 1000 x izgubili na izborima, korupciju u Zemunu doveli do savršenstva, bili u Vladi kad je izgubljen Kosmet!... ej, prekratka pameti srpska!!!......20 godina su se kleli u onog njihovog "vojvodu", a onda ga posle ladno prodali za šaku suvih šljiva! Sad strance i sitne interešdžije dovlače da arlauču tu u mom komšiluku i besramno trabunjaju o patriotizmu!... sve go prevarant i špiclov, taman ko i ovi žutaći što nas pokopaše!... ko god da od njih pobedi, svanuće nam crna zora... sedi Konuzin na njihovom mitingu i misli u sebi, na ruskom, naravno, slikovitu jednu rečenicu iz Looney Tunes crtanog filma - "Baš me briga ko će da pobedi, poješću onog ko izgubi!!!" ...

  • kalca

    19:47 // 29. 10. 2011.

    vise dodje tragedija

  • dragoljub stamenkovic

    20:39 // 29. 10. 2011.

    Averilova režija (Vučić ), glavna uloga Arlekin (T. Nikolić), pare (producenti) tajkuni.

  • Mika

    21:56 // 29. 10. 2011.

    Cega se pametan stidi- budala se ponosi....

  • Predrag Zivkovic

    00:44 // 30. 10. 2011.

    "Prvi put od kako je renovirana hala Čair bila je puna"-molim autora teksta da smanji dozivljaj , ako nije upoznat sa desavanjima u hali zadnjih vikenda nije sigurno iz nisa ili je stranacki obojen pa je zanemario i neka kulturna desavanja

  • KONACNO!

    03:24 // 30. 10. 2011.

    Neka je sa srecom.

  • Meda

    05:06 // 30. 10. 2011.

    Kad god vidim ovakve pompezne političke događaje, uvek se setim Balkanskog Špijuna i famoznog:"Ko sve ovo plaća?... CIA snajka, CIA"

    Politika u Srbiji je neposredna poluga stranog kapitala i stranih interesa.
    Sa Srbima i Srbijancima (državljani Srbije) nema mnogo dodirnih tačaka.

    Bože pravde...

  • Perka reporterka

    10:50 // 30. 10. 2011.

    Kad će ovaj narod da se otrezni!? Pa u pitanju je čist interes. Sve je interes. Ovi što su na državnim jaslama imaju interes da pobede stranke na vlasti koje su ih i postavile. Ali, ovi što su za opoziciju imaju nadu da će se baš oni uvaliti u nečiju fotelju ako ikada dođu na vlasti. Nikakva ljubav a pogotovu nekakav program tu nije po sredi. Čist interes. Sasvim razumljivo. Mladi moraju da se uklapaju. Treba da žive. I ja ih razumem. Ali kako da razumem nekakve bele glave na korak do onog sveta da su toliko zagriženi, uopšte za politiku. A politika je najveća kurva, oduvek. Kod nas ne valja sistem. Treba ga menjati tako da se unapred zna šta treba da nastave da rade oni što dođu na vlast a ne da to prilagođavaju sebi. Ali, to neće niti jedna opcija na vlasti. Jer, pravilo je - dok si na vlasti treba krasti jer već sutra možeš pasti!

  • Mile

    19:06 // 31. 10. 2011.

    Kritika za sve niške medije - Zašto ranije nisu obavestili nas građane da nam gistuje cirkus u hali čair?

  • Jovana Stamenkovic

    05:50 // 1. 11. 2011.

    Zar je hala cair bila renovirana za politicki marketing, laganja i obecanja. To bi trebalo zabraniti u sportskim objektima, iza groblja i iznad Pasi Poljanepostoji jedna extra lokacija za predizborna laganja;)

  • OBMANUTI IZ PROTESTA

    00:36 // 2. 11. 2011.

    Nova vlast, će neminovno doći, na talasu nezadovoljstva. Da bi opravdala poverenje i opstala, mora doneti ZAKON O POREKLU IMOVINE i naravno sprovoditi ga. Ovaj narod može normalno živeti, ako se vrati pokradeno i počinioci kazne ZA PRIMER.

    • Dragan Vukadinovic

      15:38 // 2. 11. 2011.

      Dilema - slazem se da bi ovaj narod mogao normalno da zivi KADA BI se vratilo pokradeno i pocinioci kaznili. ALI, (prokleto ali) kada vidim ko se sve "priblizava" stranci koja se deklarise da ce doneti promene - stice se utisak da im je cilj da sacuvaju ono sto je ukradeno, te shodno tome postoji mogucnost da OBMANUTI IZ PROTESTA budu OBMANUTI IZ KONTRAPROTESTA. Verujem da bi i lideri ove stranke imali problem da objasne poreklo svoje imovine, kao i lideri stranaka koje smenjuju. A o doslednosti predizbornih obecanja vise i ne treba pricati DS postaje nacionalno angazovana a SNS evrofanaticka - apsurd.
      Ja znam samo jednu doslednu stranku na srpskoj politickoj sceni od devedesetih godina.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: