Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:57, 27. 2. 2022.

| Politika

SNS u Nišu predstavio pojedine kandidate za poslanike bez najave i obaveštenja medija

Autor:T. TasićIzvor:Južne vesti
sns
Predstavili kandidate za poslanike; foto: SNS

U niškom Narodnom pozorišu lista "Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve" predstavila je kandidate za poslanike bez najave i obaveštenja medija. O tome zašto su na lisiti Srpske napredne stranke, ali najviše o predsedniku, govorili su Danica Grujičić, Stojan Radenović, Nataša Tasić Knežević i Nišlijka Jelena Žarić Kovačević.

Kao i što je lista "Ujedinjeni za pobedu Srbije" pre nekoliko dana predstavila kandidate za poslanike u niškom Pozorištu, u istoj zgradi su se našli i kandidati liste Aleksandra Vučića, ali su oni predstavljeni bez obaveštenja medija. Informacije o skupu objavljene su na stranici SNS-a.

Prva na listi doktorka Danica Grujičić rekla je da se ne bavi politikom, već da je na listi jer želi da podrži sve ono što je urađeno u zdravstvu, a želja joj je i da se izgradi novi centar za onkologiju. sns Predstavljanje kandidata u niškom Narodnom pozorištu; foto: SNS

Da li je idealno sve, pa nije, i nigde nije, ali ako pogledate plate medicinskog osoblja i lekara specijalista, vi možete da vidite koliko država pomaže i koliko ceni znanje i trud svih tih ljudi. Mi smo danas posle toliko decenija otvorili vrata Kliničkog centra Srbije, u Nišu imamo novi klinički centar, tri potpuno nove kovid bolnice, da ne pominjem sve opšte bolnice i domove zdravlja koji su renovirani, renoviraju se, izgrađeni, ili se grade. Koja država može da se pohvali svime time pored Srbije - navela je Grujičić.

Prisutnima, koji su bili ugavnom članovi i funkcioneri SNS, obratio se i profesor Stojan Radenović i podsetio da je nedavno, kada je sa Vučićem igrao partiju šaha, video koliki je on borac, a pričao je i o tome šta je sve izgrađeno u Srbiji, kao i da je život u njoj mnogo lepši.

sns Kandidati za poslanike; foto: SNS O tome šta je sve urađeno za kulturu uz poznati slogan "dela govore", govorila je Nataša Tasić Knežević. Najbolje rangirana južnjakinja na listi je Jelena Žarić Kovačević istakla je a su danas Niš i niški okrug neuporedivo razvijeniji i uređeniji nego što je to bilo pre deset godina.

Predsednik ne samo što je lično otvorio osam fabrika u Nišu, zaposlio naše sugrađane, među kojima je najviše mladih, nego je i obezbedio stabilne penzije, koje su danas veće nego ikada ranije. Ne postoji oblast u koju se nije ulagalo, danas možemo da se pohvalimo i naučno-tehnološkim parkovima, fabrikom za otpadne vode, a kao poseban dragulj danas sa ponosom ističemo naš Klinički centar Niš - rekla je Nišlijka.

Podsetimo, na listi SNS za poslanike je 26 južnjaka, a najviše Nišlija.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • David Štrbac

    20:45 // 5. 3. 2022.

    Može Žarićka da lupa gluposti za dobre pare a još nije ni advokatski pripravnik postala.

  • Dragana

    21:04 // 28. 2. 2022.

    Da u prepunom pozorištu ama baš niko ne nosi masku, bravo Perišiću bas daješ dobar primer

  • Ponosna na klinički centar?!!!

    17:54 // 28. 2. 2022.

    PONOSNA NA KLINIČKI CENTAR KOJI NEMA PEJSMEJKERE A PACIJENTI NEK ČEKAJU IL UMRU, PO ŽELJI...SRAMOTA!!! napreDNO!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: