Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:19, 22. 7. 2019.

| Politika

SNS vile u Panteleju - stranačka akcija na dečijem igralištu

Autor:J. AdamovićIzvor:Južne vesti
SNS Niš
Dobre vile SNS-a na dečijem igralištu; foto: Twitter/SNS Niš

Prostor na kome najviše vremena provode najmlađi - dečije igralište u niškoj Opštini Pantelej u nedelju je postalo mesto za promotivnu aktivnost Srpske napredne stranke. Aktivistkinje vladajuće partije, među kojima je bila i direktorka “Pčelice” Svetlana Mitić, prerušile su se u dobre vile i deci delile čokoladu i knjige. To što se dečije igralište koristi za stranačke akcije za naprednjake nije ništa sporno.

Baloni u bojama SNS, štand na kome piše da je reč o akciji Gradskog odbora ove partije, funkcioneri i aktivistkinje u belim haljinama sa vencima na glavama, a sa njima mališani. Tako je izgledala akcija naprednjaka održana u nedelju usred dečijeg igrališta. Bata Vasiljevic akcija SNS I predsednik Opštine Vasiljević na akciji za koju kaže da nije bila na dečijem igralištu; foto: Twitter/SNS Niš

Iako se na fotografijama vidi da je reč o mestu na kome se igraju deca, predsednik Opštine Pantelej Bratimir Vasiljević, koji je i sam učestvovao u ovoj akciji, tvrdi da nije reč o dečijem igralištu.

Ko kaže da je to dečije igralište? To je mesto gde se okupljaju građani tog dela teritorije, jer nemaju drugo mesto. Vi ga odmah krstite po vašem kako vi vidite - kaže Vasiljević.

Kaže da je reč o Ulici Koče Kapetana - slobodnom prostoru koji je park za sve građane, pa i za decu. Na pitanje zbog čega stranka organizuje akciju za decu i igralište pretvara u stranački prostor, Vasiljević nije konkretno odgovorio. SNS vile Među SNS vilama i direktorka "Pčelice"; foto: Twitter/SNS Niš

Šta je tu loše? Pa što pitate mene? Pa bio sam i šta sad? Ne mogu nisam u prilici, kancelarija mi je puna slušaju me svi. Ne mogu nisam u prilici da pričam. Jel ja srpski govorim ili ćete da me naljutite da prekinem vezu, ja treba da prekidam posao da bih vas zadovoljio, doviđenja - završio je razgovor Vasiljević.

Ni direktorki Predškolske ustanove “Pčelica” Svetlani Mitić nije sporna lokacija koja je izabrana za stranačku aktivnost naprednjaka. Zašto je izabrano dečije igralište kaže da je pitanje za organizatore, ali kaže da ona “ne vidi problem”.

Ja sam bila tamo, imam pravo da idem na događaje na koje sam pozvana i na koje bi trebalo da odem. Bila sam zbog toga što na toj teritoriji imamo čak 3 vrtića i sva deca koja tu žive uglavnom su korisnici naših usluga - kaže Mitićeva. Nenad Stanković I portparol Direkcije za javni prevoz učestvovao u akciji; foto: Twitter/SNS Niš

Kratko je rekla i da su deca od aktivista SNS - dobrih vila i funkcionera dobili knjige i čokolade.

Građani koji žive u ovom kraju napominju da je neprimereno da stranka “okupira” dečije igralište za svoju promociju i imaju poruku za naprednjake.

Bolje da su skupili svo đubre, jer su sa igrališta sklonili sve kante, ako su već odabrali da tu gde se igraju deca postavljaju stranačka obeležja - kaže jedna Nišlijka.

Inače, ovo nije prvi put da političke partije koriste prostor namenjen za igru dece kao lokaciju za svoje akcije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • MK Ultra

    00:49 // 28. 7. 2019.

    Ne vile nego Deca Šume, a vidim i Bele Šetače (Vasiljević i Gusan).

  • Gospodja Melesh

    09:07 // 25. 7. 2019.

    Uh pa ovo nije nova vest.... Jos od kad predsednici opština ulaze u vrtiće na priredbe .... Pa se jos i deca iz vrtića vode u opštinu pa se slikaju i postavljaju slike kojekuda zarad svoje reklame... A opstinari na to kazu da je to ideja (nisu tekli tacno koga) ovih iz vrtića... A kad se neko pobuni vaspitaci ga blokiraju u viber grupi jer ostali roditelji "spavaju" pa da ih ne probudi iz snssna.

  • Gordana Vasic

    14:48 // 24. 7. 2019.

    Na slikama su vaspitacice.Zasto Pcelica placa balone? Neka rade sta hoce, ali od svojih para

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: