Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:09, 8. 5. 2012.

| Politika

SNS zadovoljan rezultatima u Pirotu

Autor:Vladimir VeljkovićIzvor:Južne vesti
sns pirot
SNS Pirot

Pirotski naprednjaci zadovoljni su postignutim izbornim rezultatima, a u lokalnoj Skupštini SNS će imati 10 odbornika.

Srpska napredna stranka je u Pirotu osvojila i najveći broj glasova za parlamentarne i predsedničke izbore.

- Mi u ovoj kampanji nismo vređali nikoga. Želeli smo da predstavimo naš program građanima i mislim da smo uspeli. Sama stranka je mlada, a mi imamo još mlađi opštinski odbor. Zbog toga sam i veoma zadovoljan rezultatom. Na lokalnim izborima smo druga politička grupacija po snazi, dok smo na parlamentarnim i predsedničkim izborima ostvarili rezultate koji su i iznad proseka u Srbiji - kaže Ćirić.

On dodaje da pregovori oko postizbornih koalicija u Pirotu još uvek nisu počeli.

- Kao Opštinski odbor imamo potpuno odrešene ruke. Još u predizbornoj kampanji sam govorio da smo otvoreni za saradnju. Ipak, mislim da treba sačekati da vidimo kako će se stvari odvijati i na republičkom nivou, pa da krenemo sa razgovorima - kaže Ćirić.
 


Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Osnivac SNS

    18:48 // 11. 5. 2012.

    Gospodo sa slike,podseticu Vas na staru narodnu poslovicu
    "CIME SE B..d..la ponosi,pametan se stidi"
    Sami isticete da je na predsednickom nivou Tomislav Nikolic odneo pobedu u Pirotu,dok ste vi,sa lokalnom listom osvojili upola manje.To govori samo jednu stvar,vecina Pirocanaca podrzava T.Nikolica,a za vas jednostavno nece da glasaju,jer su prepoznali namere vecine vas,namere koje su sve,samo ne casne.Mislili ste da vam je vlast u Pirotu,vec servirana na stolu,samo trebate da je rascerecite i podelite funkcije izmedju sebe.Ocekivali ste da na snazi stranke,pobedite i na lokalnom nivou.Na srecu,pirocanci su to prepoznali i rekli Vam NE!

  • pantelija

    08:44 // 11. 5. 2012.

    Ja se ne secam da sam video makar jednu plakatu pirotskih naprednjaka sa tominim likom, ali zato znam da su bulidza i globus isli u patrolu da odlepljuju plakate pirotskih naprednjaka. O tome postoje i svedoci. I tacno je da laletu niko ne moze da stane na crtu, onakvih lopuza je malo u Pirotu kao sto je on. Za doktora se bar zna kako je zavrsio skolu, i jedan je od najuglednijih pirotskih doktora. Isto kao sto se zna da je laletu tata kupio diplomu u Pristini, a od ugleda ima ono sto je tata uspeo da pokrade od svih nas. Pirotski naprednjaci su presli cenzus posle dva meseca postojanja sto nisu uspele ni mnogo jace stranke. Sns je osvojio 15posto sa 4! koalicionih partnera. A siguran sam da ni najrodjeniji nebi glasali za laleta, bulidzu, globusa i sl.

    • @pantelija

      12:39 // 11. 5. 2012.

      Ako se ti ne secas, ja se secam.. Jedna stvar me zanima: kako mozes ti da tvrdis ko je za koga glasao? Sta si ti, Milan tarot??

  • Luda kuca

    23:40 // 9. 5. 2012.

    @Haha,da ti nisi malo nervozan?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: