Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:06, 15. 10. 2013.

| Politika

SPS: Ne krijemo se, već pozdravljamo akciju

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
sps.jpg

Okružni odbor SPS u Nišu izdao je kasno sinoć saopštenje kojim potvrđuje da su neki od uhapšenih funkcionera u Merošini članovi ove partije i da podržava borbu protiv korupcije. 

SPS podzdravlja aktivnosti Ministarstva unutrašnjih poslova, koje, kako kažu, za cilj imaju uspostavljanje uređenog pravnog sistema na nivou države.

- Ovaj slučaj samo potvrđuje spremnost Vlade, na čelu sa premijerom Ivicom Dačićem, da u toj borbi ne sme biti zaštićenih i nedodirljivih. U tom smislu, Okružni odbor Socijalističke partije Srbije u Nišu podržava nepristrasnost i profesionalnost postupaka Ministarstva unutrašnjih poslova - stoji u saopštenju.

U SPS-u kažu da je akcija u Merošini pokazala da se zakon primenjuje jednako za sve i da nema povlašćenih.

Podsetimo, policija je juče u Merošini uhapsila bivšeg predsednika Opštine Slobodana Todorovića i troje visokih funkcionera zbog sumnje da su umešani u korupciju.

Saopštenje Okružnog odbora u celosti možete pogledati - ovde.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • sasa petrovic

    15:40 // 15. 10. 2013.

    Kada ce te procesljati i Opstinu Gadzin Han , u vezi sa parama koje se trose za FK Zaplanjac, a preko JKP Direkcija.Blagojevicu posalji tamo istrazivacke novinare.

  • Перица Мали

    11:27 // 15. 10. 2013.

    Нису ли то бивши коалициони партнери ДС.Већина ДС руководилаца је већ увелико процесуирана, сада су на реду кадрови СПС.Некима се већ тресу гаће увелико.Доћи ће Бајатовић на ред,а и неки Нишки СПС-ци.

  • Milutin

    11:00 // 15. 10. 2013.

    Kada ce se ispitati gradjevinski radovi po Nisu? Eno imate novoizgradjene sportske terene u Pasi Poljani koji su potonuli samo nedelju dana nakon zavrsetka radova. Neko se tu debelo ugradio.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: