Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:31, 3. 5. 2012.

| Politika

SPS: Vranje prestonica Socijalista

Autor:I.M.Izvor:Južne vesti
Ivica-Dacic

U Sportskoj hali u Vranju danas je oržana centralna konvenciji koalicije SPS-PUPS-JS.

Najpre su predstavljani poslanički kandidati koalicije, kao i najviši funkcioneri Milan Krkobabić, Dragan Marković Palma, Slavica Đukić Dejanović, Branko Ružić, Žarko Obradović, Petar Škundrić i drugi.

Aludirajući na izuzetnu posećenost skupa, na kome je bilo oko 5.000 pristalica i simpatizera ovih stranaka, Zoran Antić predsednik gradskog odbora SPS –a u Vranju , rekao je da je "dokazano da je Vranje prestonica SPS–a".

Ivica  Dačić, predsednički kandidat naveo je da su tokom kampanje bili najveći predizborni skupovi koalicije oko SPS-a i da nisu tačne tvrdnje drugih stranaka da su oni mala stranka.

- Zašto bi neko glasao za Borisa Tadića ili Tomislava Nikolića? To su bačeni glasovi, jer i jedan i drugi imaju iste nalagodavce iz inostranstva i, i jedan i drugi posle izbora moraju doći kod nas. Nije tačno da smo mi mala stranka, jer ako smo tako mali, što se bave nama? - upitao je Dačić.

Ivica Dačić je podsetio da je koalicija SPS-PUPS-JS pre četiri godine sa centralne konvencije iz Vranja otišla na izbore i postigla "odličan rezultat".

- Danas smo ponovo ovde u Vranju, kako bismo ponovo održali završnu konvenciju. Prošli put nam sam se posrećilo. Za SPS nema ništa bez juga Srbije i zato ću se, kada postanem predsednik Srbije, izboriti da jug ima svoj poseban program razvoja - rekao je Dačić.

Pored brojnih visokih funkcionera stranaka koalicije podršku Ivici Dačiću, pružio je i Dragomir Tomić prvi čovek Simpa, koji je rekao da ne sumnja u pobedu Ivice Dačića na predsedničkim izborima.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • sasa

    03:12 // 4. 5. 2012.

    Zašto bi neko glasao za Borisa Tadića ili Tomislava Nikolića? To su bačeni glasovi, jer i jedan i drugi imaju iste nalagodavce iz inostranstva i, i jedan i drugi posle izbora moraju doći kod nas.
    Cek cek bucko, znaci ulazis u koaliciju sa onima koji imaju nalogodavce iz inostranstva. Pa sta si ti bolji od njih?

  • Ivan

    23:18 // 3. 5. 2012.

    Trenutno nema odvratnijeg politicara na politickoj sceni Srbije od Dacica, a konkurencija nije ni malo naivna.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: