Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:32, 21. 6. 2012.

SPS i URS "usaglasili programe" za Niš

sps-g17-urs Sastanak u prostorijama SPS

Na sastanku održanom u prostorijama SPS ove dve stranke zaključile da imaju iste ciljeve za razvoj grada.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • adsdasdas

    15:14 // 21. 6. 2012.

    Žalim vreme i prostor u kome Branislav Jovanović preuzima ikakvu inicijativu za budućnost društva ili zajednice.
    Nemam ništa lično protiv njega, ali...što je mnogo, mnogo je.

    • Branko

      08:44 // 22. 6. 2012.

      Zna li možda neko šta je Branislav Jovanović radio u "Nitex"-u dok je bio tamo. Koji poslovi su mu bili poveravani u skladu sa njegovim mogućnostima i kvalitetima?
      A što se tiče Mileta Ilića on je bio profesor u Kosovskoj Mitrovici a sada je profesor na Učiteljskom fakultetu u Vranju, sprema se za Rektora.

  • Marko

    15:58 // 21. 6. 2012.

    Jak Nis, jaka Srbija!

  • Homo-intelekt Stari Niš

    16:57 // 21. 6. 2012.

    Ako Mile Ilić i Neša Guska naidju na neusaglašene platforme predlažem im konsultacije kod Prof dr Mikita Hiljadarke.

    • Sale

      09:20 // 22. 6. 2012.

      Ovo je dobro.

  • Anonimus

    17:58 // 21. 6. 2012.

    Što ne saznate koliko je para Banana dao Miletu Iliću kako bi ušao u vlast ? A Novaković poludeo pa gađao stolicom Mileta na sedmici odbora SPS-a kad je čuo da će da se "spajaju" sa Bananom, jer i sam ne može da smisli Bananu. Naravno, automatski je izgubio pregovaračku poziciju...

    Eto vam info a vi se snađite za potvrde i detalje o ceni koju je Banana platio :)

  • Nenad

    19:13 // 21. 6. 2012.

    blago nama sa vama

  • zoran ivanovic

    19:26 // 21. 6. 2012.

    Stidim se sto sam gradjanin Nisa.
    Nesa guska odlucuje o sudbini gradjana!

    S T R A S N O

  • kiksa

    23:05 // 21. 6. 2012.

    Ja danima pisem na komentarima da se sprema upravo ovo,da oni zajedno naprave blok i da samim tim po forom kao za interes grada i bez zelje za funkcijama ucenjuju i DS i SNS.Zalosno je sto je onakav Niski DS rastelovan i dozvoljava ovim dunsterima mutibaricima tipa Mile ,banana i gusan nesa da kroje pricu! Jos zalosnije sto je SNS komplet neiskusan i nedoraso prevejanim vukovima kao sto su gore navedeni!Ovo je skroz legitiman nacin da sebe izbace u prvi plan i da imaju sve u rukama sad mogu da rasture Nis i rasturice ga ukoliko se ne uzmu u pamet i SNS i DS da se dogovore! Ovo ce stetiti i DS i SNS zapamtite sve poluge drzace Mile banana i guska,tako da oni koji idu kao treci sa njima u koalicju ima da prsnu na sledecim izborima oni traze zrtveno jagnje ,mislim da je SNS ipak blizi kad su jagnjici u pitanju! A gde ce grad da dogura hm hm i kako ce to da funkcionise kad ovde nema dva SPS odbornika ,kako ce se glasati koliko ce jedinstveno biti ili ce GG Simonovic da podupre?

    • PEnees

      23:57 // 21. 6. 2012.

      TI, Kikso, da te ne znam, pomislio bih da si deo pregovarackog tima neke od stranaka, informacije su ti savrseno precizne i tacne, nazalost... :(

    • kiksa

      12:09 // 22. 6. 2012.

      Tacne ili netacne to nam je sad! Nije dobar sistem ucene ni sa jedne strane ma ko to bio,kad nema protivteze ili balansa u vidu treceg jakog partnera to nevalja za grad! Znali se mi ili ne TO JE ISTINA!

  • Drago

    07:08 // 22. 6. 2012.

    De vidoh ovu dvojcu presede mi dorucak...

  • evropljanin

    07:59 // 22. 6. 2012.

    Neće dugo potrajati ovakav skaradni savez! Pa da li je moguće da grad i dalje vode Mile i Banana? Zato demokrate, pamet u glavu. Prvo, velika čistka u stranci, odstranite korov, a onda sa LDP-om u koaliciju kako vas posle sledećih izbora ne bi ucenjivale razne guske, patke i banane!

  • Pera

    08:10 // 22. 6. 2012.

    J..... smo ježa u ledja sa ovim polupismenim Guskom iz Svrljiga, koji ce da kroji kapu Nišlijama. Ima platu 140.000 u Direkciji za prevoz ali mu izgleda i to malo. Pod HITNO koalicija DS-SNS ili će ovi da pokradu i ovo malo što je ostalo.Jednom za svagda da se rešimo raznih Banana i Guski koji su zajahali na grbaču ovom narodu i ne silaze.

  • Boban

    08:50 // 22. 6. 2012.

    Jedini pravi potez,po meni,bi bio da-
    1.DS i SNS naprave tehničku koaliciju na lokalu i na nivou(Republici)i sve ove mutivode i klativode zbrišu sa političke scene Srbije.
    2.Ne primati u koalicije svakakve grupe građana i udruženja,ne davati im mandate kojima kasnije ucenjuju,već izaći SAMOSTALNO na izbore(kao sada DSS).
    3.Posle 2 godine raspisati izbore na svim nivoima.

    • Dragan

      09:28 // 22. 6. 2012.

      Do nedavno ovakva kombinacija DS SNS je bila samo teorijski moguca,ali sada kada se vidi da ove sitne duse u malim politickim strankama ucenjuju i traze sve vise,i ja sam za takvu opciju.Prvo bila bi ispostovana volja gradjana, drugo izbegle bi se ucene korumpiranih celnika manjih stranaka i trece znalo bi se sa jasno podeljenim resorima ko za sta odgovara pa bi na sledecim izborima bio kaznjen, ovako smo svi na gubitku.

  • Elena lena

    10:45 // 22. 6. 2012.

    Ceka se treci partner da pruzi alibi ovoj bratiji da nastavi sa mutnim poslivima Demokrate i naprednjaci nemojte im dati to opasno zadovoljsvo.

  • miki

    13:09 // 22. 6. 2012.

    Imaju srece sto je ove godine zakasnilo zaprasivanje protiv stetocina pa su i oni izmileli iz svojih rupa. Neverovatno je koliku kolicinu bezobrazluka im dozvoljavaju jedine dve reprezentativne stranke u Nisu. E kad se bolest ne izleci na vreme ona uzme maha i organizam(grad Nis) umire.

  • liberal

    15:28 // 22. 6. 2012.

    Kakva skupina auuuuuuu!
    Banda!!!

  • Todor

    18:50 // 22. 6. 2012.

    Namerno su odložili zaprašivanje protiv štetočina.
    Sad uvežbavaju pesmu za Novu godinu: "Nemože nam niko ništa..."

    Eeee...Srbijo....nikada da se opametiš!?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: