Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:10, 23. 5. 2020.

SPS samostalno na izborima u Svrljigu

SPS Socijalisti sami u Svrljigu; Foto: JV/V. Milić

Na lokalne izbore u Svrljigu izlazi i Socijalistička partija Srbije, ali za razliku od republičkog nivoa bez koalicionih partnera iz Jedinstvene Srbije. Njihovu listu podržalo je 230 Svrljižana svojim potpisima. Njihov cilj je, kako kažu, eliminacija despotske vlasti koja je u ovoj varošici već drugu deceniju.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Decak

    12:05 // 23. 5. 2020.

    Imam utisak da SPS uopste ne deluje kao samostalna partija, vec kao prilepak partije SNS. Posebno mi smeta sto nas ministar inostranih poslova Ivica Dacic nikad nije otisao u Sarajevo, Zagreb ili Podgoricu, ni pozvao njihove ministre u Beograd. Kao da mu zategnuti i losi odnosi izmedju nasih naroda odgovaraju !

  • NOVICA Beloinje

    20:02 // 23. 5. 2020.

    Milija nas folira žestoko.Njega ignorisati i ima boljitka u Svrljigu.Ja predlažem biznismena Batu što drži kafanu Pojata da bude prvi na listi SPS i pobedi na lokalu.Znači Bata novi predsednik opštine Svrljig.Tvrdim da Bata za kratko vreme može da svašta napravi u Svrljigu.Jako brzo Bata da postane i poslanik i još bolje za naš SVRLJIG-DERVEN.Pitajte po Niš za Batu pa za Bojana -Dinju svi gi vole

    • CICA-PREKONOGA

      12:42 // 24. 5. 2020.

      Novice ne piši gluposti.Dinja i biznismen Bata pukli ko balon .Nas može samo gazda Vinko da opravi da poubavo živimo.Cela Srbija svrta u njegovu kafanu na jedenje.Mani se od ovija goloigre.Samo gazda Vinko da bude nov presednik na Derven.Kakvo če se raspitujem po Niš za bekrije ovija Bata i Dinja.VINKO NOVI BAŠTA NA SVRLJIG

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: