Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:27, 6. 10. 2021.

| Politika

SSP: Apel nadležnima da ispitaju društvenu odgovornost predsednika vranjskog parlamenta

Autor:M. D.Izvor:Južne vesti
dejan trickovic
Tričkovićeva društvena odgovornost svodi se na guranje ruke u prazne džepove naroda, a ne i davanje i služenje tom narodu, kažu iz SSP-a; foto: Milica Dejanović

Nakon što se predsednik vranjskog parlamenta Dejan Tričković našao na prvom mestu preliminarne liste za subvencije za kupovinu kotla na pelet, iz Stranke slobode i pravde kažu da dodatnu sumnju izaziva i njegova izjava da je slabo interesovanje građana za subvencije iz budžeta pa se on javio, te apeluju na nadležne da ispitaju “društveno - odgovorno” ponašanje prvog čoveka Skupštine grada.

Vranjski SSP se povodom konkursa oglasio saopštenjem i prošle nedelje, a tada su ukazali i na to da je Tričković suvlasnik Veterinarske stanice Vranje koja od 2012. godine kao jedini ponuđač po konkursu dobija novac za veštačko osmenjivanje stoke i to po najvišoj ceni u Srbiji.

Kako kažu sada, Tričković je svojim oglašavanjem i pokušajima pravdanja samo potvrdio istinitost tog saopštenja u vezi “društveno-odgovornog” veštačkog osemenjivanja krava.

Našu zabrinutost izaziva shvatanje gospodina Tričkovića termina "društveno-odgovorno“ pošto on pod tim očigledno shvata guranje ruke u prazne džepove naroda, a ne i davanje i služenje tom narodu, za šta je izabran i dobro plaćen. Zanimljiv je podatak koji izaziva dodatnu sumnju koji u svom saopštenju navodi Dejan Tričković, da je slabo interesovanje građana za podsticajna sredstva za energetsku efikasnost iz budžeta pa se on javio, što bi ljudi rekli, da se ne baci. Da podsetimo narod da je slabo interesovanje i ostalih veterinarskih službi, ambulanti za sredstva za vešatačko osemenjavanje, kao i da je slabo interesovanje tih istih za sterilizaciju i vakcinaciju pasa, a pogotovo za sredstva za azil pasa u Davidovcu - kažu, između ostalog, iz vranjskog SSP-a.

Podsetimo, povodom konkursa i toga da je prvi na listi za dodelu novca predsednik Skupštine oglasio se i vranjski odbor Srpske stranke Zavetnici rekavši da je Tričković obrukao funkciju i oslikava bahatost i alavost vlasti u Vranju.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dragan,Niš

    10:07 // 7. 10. 2021.

    Smejurija,čuj društvenu odgovornost?!Pa dovde smo došli što se stalno neko sakriva iza društvene odgovornosti.Nego bre ostavka ili smena,ako nema protiv zakonitih radnji,moralna diskreditacija, pa neka ga funkcija košta kotla za pelet.I to postane opomena i pravilo ponašanja koje će ubuduće biti sankcionisano na ova jili onaj način.

  • Zet Niški

    20:55 // 6. 10. 2021.

    Podrška za predsednika , cepaj brate dok možeš šta samo kotao, sledece pelet pa socijalni stan a šta nemate socijalne stanove ma nema veze drpaj šta može.

  • Čudesni dribling

    18:33 // 6. 10. 2021.

    Ne znam, ljudi, ni u Miloševićevoj hiperinflatirno-ratnoj eri nisam bio ovako zabrinut. Ove SNS štetočine neće odstupiti tek tako!

    • Varljivi dribling

      22:39 // 6. 10. 2021.

      @Čudesni dribling - ima li ga ovaj naš novopečeni doktor? mislim kotao bilo kakav, pa da greje onu njegovu prekograničarku.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: