Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:31, 27. 11. 2021.

| Politika

SSP u Nišu predstavio svoje planove, Đilas poručio da opozicija izlazi na izbore da pobedi

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
IMG_7471
SSP sa koalicionim partnerima i građanima u centru Niša; foto: SSP

Ispred “Kalče” u Obrenovićevoj ulici predstavnici ujedinjene opozicije (SSP, NS, DS) razgovarali su sa građanima i predstavili “Plan za dan posle”. Lider SSP Dragan Đilas ubeđen je da će “ovo zlo trajati još 4 meseca”, a opozicija se, kako je rekao, ujedinila kako bi pobedila.

Sada je već jasno da će na glasačkim listićima za parlamentarne izbore 3. aprila biti i opcija ujedinjene opozicije koji čine Stranka slobode i pravde, Narodna stranka i Demokratska stranka.

Oni su na čelo liste stavili Mariniku Tepić (SSP) koja bi, u slučaju pobede, mogla da preuzme premijersku fotelju.

Lider SSP Đilas, uveren je da će se u aprilu desiti politička promena. image_6483441 Đilas uveren u pobedu; foto: SSP

Mi se nismo ujedinili i naš poziv napravili otvorenim za sve koji ne žele više da trpe ovo zlo samo zbog toga da bismo izašli na izbore, postali poslanici i dobili plate. Ne. Mi smo se ujedinili da bismo izašli na izbore i pobedili - rekao je Đilas.

Zaključio da bez obzira na tešku situaciju u Srbiji, građane treba da veseli činjenica “da će ovo zlo trajati još samo četiri meseca”, a da će onda, svi zajedno sa građanima, vratiti pravdu kroz niz zakona koji Stranka slobode i pravde ima u svom plan.

Apsolutno smo sigurni da većina građana ne podržava ovu vlast, a to će se i pokazati nakon 3. aprila – zaključio je Đilas uz garanciju da će nakon izbora svi zakoni negativni po Srbiju i njene građane biti poništeni.

Sličnog je mišljenja bila i Tepićeva koja je aktuelnoj vlasti poručila da se niko neće izvući, aludirajući i na ideju novog zakona o lustraciji koji bi da implementiraju.

image_6487327 Tepićeva vodi listu opozicije; foto: SSPNaš cilj je vraćanje pravih vrednosti u Srbiju, jer su u prethodnih devet godina oni sve te vrednosti okrenuli naglačke. Od korupcije i kriminala ne možemo da živimo normalno. Zato je neophodno da sprovedemo lustracioni zakon i da svi oni koji su se ogrešili o ljudska prava, izborna prava, prava radnika, pravo na slobodno informisanje, nikada više neće moći ni da se kandiduju. Srbija je paralisana, privatizovana, zagađena, zatrovana i prezadužena. Zato je ovo odsudna bitka za našu državu. Zato idemo do kraja, do pobede - rekla je Tepićeva.

Predsednica lokalnog odbora SSP Jelena Milošević predstavila je "Plan za dan posle" za Niš.

Niš je dočekao da posle svakog jačeg pljuska pliva u fekalnim vodama, jer je vlasti bitnije sve drugo i obezbeđivanje glasova partijskim zapošjavanjem - rekla je Miloševićeva.

U Nišu su pored lokalnih lidera opozicionih stranaka bili i prvi čovek DS Zoran Lutovac, potpredsednik SSP Borko Stefanović, kao i Janko Veselinović iz Pokreta za preokret.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • BATA

    11:25 // 29. 11. 2021.

    Vucic i tamo i ovamo.Gda se okrenes Vucica ima svuda.Jadna je Srbija.

  • deki

    09:01 // 29. 11. 2021.

    Promene svakako.

  • Zoran

    02:20 // 29. 11. 2021.

    Dragan Djilas je za Aleksandra Vucica Majka Tereza.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: