Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:15, 28. 1. 2016.

"Saradnja sa SNS na republičkom, ne na lokalnom nivou"

Vladan Vasić Vladan Vasić: Možete da vodite jedan grad i na način da zanemarujete republičku vlast, ali mislim da to nije dobro

"Zbog interesa grada voljni smo da sarađujemo sa ljudima koji vode Vladu Srbije", rekao je predsednik Opštine Pirot Vladan Vasić u emisiji "15 minuta", ali dodao da saradnje sa lokalnim odborom Srpske napredne stranke nema.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Tolić

    12:15 // 28. 1. 2016.

    Gospodin Vasić svakim nastupom dokazuje svoju mudrost, a svojim delima izuzetnu sposobnost, poštenje i opredeljenje za razvoj grada. U skladu sa političkom polarizacijom u Pirotu, takav čovek u narednom periodu treba da sarađuje samo sa predsednikom vlade, gospodinom Vučićem. Naravno u obostranom interesu. Još ako bude nosilac liste SNS-a ...

    • Dragoljub J.

      14:57 // 28. 1. 2016.

      Jel ti za ovo sleduje jedan veliki sendvič sa pirotskom peglanom kobajom?

  • Sta radi policija

    16:33 // 28. 1. 2016.

    Krajnje je vreme da se neko pozabavi sa nacinom kako su ljudi na vlasti u Pirotu stekli enormnu licnu imovinu mimo plate.Taj neko su istrazni drzavni organi koje narod placa a koji i ne pokusavaju da rade svoj posao.

  • Pirocanac

    11:34 // 29. 1. 2016.

    Samo napred Vladane!! Ti si najbolje resenje za lokalni odbor SNS-a u Pirotu.
    Treba da se raspusti trenutni odbor SNS-a posto nije sposoban da uredi svoje dvoriste a kamo li grad i kao najbolje i jedino resenje namece se Vladan Vasic.
    Samo napred Vasicu!!

  • Molba predsedniku

    21:02 // 28. 1. 2016.

    U gradu su sve asfaltne povrsine nestrucno i nekvalitetno uradjene. Mnogo je rupa, ostecenja i losih nagiba u koje se skupljaju padavine i moraju se siroko obilaziti. Slicna je situacija i sa trgom, posebno ranije rekontruisanim delom cija je povrsina u vecem stepenu ruinirana, a postoje i kanali sa resetkama u stanju totalnih razvalina. Neko ko je nadlezan trebao bi da hitno reaguje!!!

  • marija todorovic

    14:27 // 29. 1. 2016.

    Bravo Vasicu. Mnogo si uradio i to se vidi i zna. Lokalni SNS u Pirotu je puko nacisto. Kakva je to druzina....

  • javna preduzeća,

    10:35 // 28. 1. 2016.

    pa još posluju pozitivno, to samo u Pirotu ima. Da im poklonimo naše direkre javnih preduzeća i naše urbaniste da ih malo nauče kako se pravi haos?

  • Vox populi

    09:12 // 29. 1. 2016.

    Potpredsednik URS-a sa svojim gazdom Dinkićem, bez onih 1.000 evra po glavi stanovnika, ostavio je dug stranke od 153 miliona dinara, zatvorio je mnoge fabrike u Srbiji i ljude ostavio na ulici. U Pirotu po svim pitanjima raste osnovano ogorčenje građana prema Vladanu Vasiću i ljudima u njegovom okruženju, a to su mu je jasno dato do znanja i na poslednjim parlamentarnim izborima 2014. godine.

  • biznismen Aki

    17:25 // 28. 1. 2016.

    Velika zahvalnost uvaženom gospodinu Vasiću što nam je omogućio rad u najpovoljnijem privrednom ambijentu.

  • Molba predsedniku

    15:19 // 28. 1. 2016.

    U gradu su sve asfaltne povrsine nestrucno i nekvalitetno uradjene.Mnogo je rupa, ostecenja i losih nagiba u koje se skupljaju atmosferske padavine i moraju se siroko obilaziti. Slicna je situacija i sa trgom,posebno ranije rekontruisanim delom cija je povrsina u vecem stepenu ruinirana, a postoje i kanali sa resetkama u stanju totalnih razvalina. Neko ko je nadlezan trebao bi da hitno reaguje!!!

  • Savov

    18:07 // 1. 2. 2016.

    Prenaduvani balon će uskoro da prsne.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: