Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:30, 27. 7. 2021.

| Politika

Sastanak funkcionera SNS-a iz Jablaničkog okruga danas u leskovačkoj hali "Partizan"

Autor:Marko MitićIzvor:Južne vesti
hala
Skup počinje u 18 sati; foto: M. M.

Od 18 sati novoigrađena hala "Partizan" u Leskovcu biće domaćin sastanka SNS-a iz celog Jablaničkog okruga, a ovu informaciju je potvrdio direktor SRC "Dubočica" Ivan Milovac. Kako saznaju Južne vesti razlog organizovanja skupa je priprema za parlamentarne i predsedničke izbore koji će biti održani naredne godine.

Nakon što je u niškoj hali "Čair" pre 10 dana održan veliki miting SNS-a na kome je prisustvao i predsednik stranke Aleksandar Vučić, današnjem skupu u Leskovcu takođe bi trebalo da prisustvuje neko od visokih zvaničnika SNS-a. Baš kao za skup u Nišu, ni sada nema zvaničnih informacija i saopštenja.

Ipak, da će se sastanak predstavnika SNS-a biti održan u hali "Partizan" potvrdio je direktor SRC "Dubočica" pod čijom ingerencijom se nalazi ta hala.

Tačno je, danas od 18 sati u hali "Partizan" biće održan sastanak SNS-a - rekao je kratko Milovac.

Da će skupu prisustvovati predstavnici lokalnih odbora iz Jablaničkog okruga, potvrdio je izvor blizak vladajućoj partiji, a kao razlog organizovanja skupa navodi se priprema za parlamentarne i predsedničke izbore koji bi trebalo da budu odraženi u martu ili aprilu 2022. godine. SNS Le Sve spremno za sastanak; foto: M. M.

Za današnji susret članova vladajuće stranke sve je spremno, a tome u prilog idu i 2 nova banera sa sloganom stranke "Za našu decu", postavljena u centru Leskovca.

U toku je i potpisivanje "Peticije za odlučnu odbranu ugleda i institucije predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića". Do sada su je iz Jablaničkog okruga potpisali predsednici opština Medveđa i Lebane, a među potpisnicima su se našli i narodni poslanici iz Leskovca, Lebana i Crne Trave.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • JANA

    21:38 // 30. 7. 2021.

    Veliki broj građana došlo je da podrži ovaj skup, to je dokaz poverenja u sadašnju vlast.

  • Dzoni

    08:48 // 30. 7. 2021.

    Jedan izuzetan sportista koji je pokazao svoju uspesnost i na drugim poljima. Bilo je izuzetno lepo slusati ga. Svojim izlaganjem je ukazao na znacaj porodice i jos mnogo toga. Zadobio je poverenje svih clanova SNS-a.

  • Ruza

    15:30 // 29. 7. 2021.

    Nova/stara ideja o ujedinjavanju Srbije na politickom i svim ostalim poljima osnovna je poruka ovog skupa! Nadam se da ce se narod nase zemlje opametiti i da ce Srbi prestati sami sebi da budu najveci neprijatelji!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: