Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:11, 17. 10. 2018.

Savez za Srbiju formiran i u Nišu

savez za srbiju osnivanje Krenuo savez i u Nišu; Foto: JV

Zbog ogromnih razmera krize i straha koji vlada, kako kažu niški opozicionari, premošćene su ideološke i političke razlike i Savez za Srbiju formiran je i u Nišu. Ova grupacija broji zasad 5 stranaka i organizacija, a navode da žele da zaustave “politiku ponižavanja”, da smene sistem, a ne samo gradsku vlast.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • dragoljub stamenković

    18:15 // 17. 10. 2018.

    A koju stranku predstavlja Džul ?
    JUL ?

  • Prcko

    18:20 // 17. 10. 2018.

    Strah ne postoji samo od vlasti vec i od opozicije koja ne nudi nista konkretno i bolje. Pravna drzava, borba protiv siromastva, medijska sloboda, nezavisne institucije bla bla i neko ce da glasa za vas sto se razbacujete parolama i principima. Kao konkretno planirate ovo da postignete??? Ja vam ne verujem, ubedite me.

  • Dexter

    18:24 // 17. 10. 2018.

    Evo, pokušaću iz sve snage da se iskontrolišem i da pristojno upitam:
    ŠTA ĆE VAM BRE, CRNI LJUDI, VLASTA ĐOKIĆ?!
    Bivši lider niškog SPS-a, gradski menadžer, bolje da ne pišem dalje... Je li to nova politička snaga u Nišu? Je li to nova nada za naše sugrađane? Ama, jeste li vi, ljudi, pri čistoj svesti?!

  • Mile

    18:59 // 17. 10. 2018.

    Da da sve nova lica. Narocito Vlasta(na slici prvi sa desna) bio u cetri partije, gradski menadzer u vreme Smiljka Kostica. Pravo osvezenje za grad.

  • Nikola

    01:48 // 18. 10. 2018.

    Jaka ekipa. Ni vi nista niste bolji !

  • NEDOVOLJANO NI ZAŠTA

    06:19 // 18. 10. 2018.

    Tamara je vrlo reprezentativno prikazala sebe i Niš još u kviskoteci gde drži rekord sa najmanje poena u istoriji kviza .

    Na danšnji dan 2008 god. potpisano je nešto izmedji DS i SPS , pa je Tamara personifikacija toga otac SPS ( NA IZBORNOJ LISTI ) , bivši muž DS . . .

    OVOM DRUŠTVU NA FOTOGRAFIJI FALI SMO MARIJAN RISTIČEVIĆ I SMILJKO KOSTIĆ

  • Pera

    07:25 // 18. 10. 2018.

    Sa ovakvom opozicijom vlast u Nisu, ma kako i kom to zvucalo cudno, sogurna je bar jos 10 narddnih godina. To je ogroman problem u Srbiji. Kad je neko na vlasti svi se priheftaju uz njega. Opziciju cine samo oni koji su u debeloj svadji sa njima. Znaci opozicije nema. Zdrav razum je ostao samo kod Sojica, u njegovoj stranici.

  • Srbijo

    11:18 // 18. 10. 2018.

    ubiše te podele. A, dokle? Sve dok Beogradu, odnosno izprofilisanim EVROnacionalistima Zapad puni džepove,a potonji, po unutrašnjosti organizuju filijale, koje u zadatak dobijaju "premošćenje ideloških I političkih razlika". Razume se,volonterski ili za neku mrvicu.
    E sad, da se razumemo, da ovi današnj ne valjaju, to stoji,ali da će novostvoreni reformatori nešto učiniti ne biva. Sitna boranija.

  • Mukica

    23:06 // 18. 10. 2018.

    Čuo sam, a dešavanja oko ovog skupa i strah da se ne napuni sala od dvesta mesta, su me i uverila u to. Izgleda da je Neša Stojiljković zaista napustio Dveri.
    Pa ovi ovde na slicu ne mogu ni sto ljudi da dovedu na skup, Mikica 30-35. ova Kerković 6-8, za ove ostale ne znam ali možda po 5-6... Pa to nema ni 100, pa sinfoniski je baš veliki...

  • Daniela Vukotic

    09:13 // 20. 10. 2018.

    Sindikatima je nedopustivo da se bave politikom ,vec zastitom radnika.Sta ce Sloga tamo.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: