Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:30, 12. 12. 2022.

Savo Manojlović u “15+15 minuta” o ekologiji i politici: Srbija da ne bude kolonija

savo manojlović U emisiji; Foto: JV

Vrhunski patriotizam je ukazivanje na problem zagađenosti vazduha koji odnese 10.000 života, rekao je Savo Manojlović iz “Kreni promeni” u emisiji “15+15 minuta” i dodao da njihova vizija Srbije nije da to bude zemlja jeftine radne snage, manuelnih i prljavih tehnologija i da vlast SNS-a takvim pristupom pretvara Srbiju u koloniju.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Juriško

    17:47 // 12. 12. 2022.

    Zagađenje u Nišu, a isto je i u drugim gradovima,je posledica mnogo lošije; regulacije saobraćaja, rada gradskih Toplana, i ostalog. Sve te institucije vode SNS neškolovani kadrovi a Vučićevi trbuhozborci. Naprimer, tehnički direktor Niške toplane je čovek koji je završio privatni fakultet menadžmenta u 50 godini života. Pa, on ne zna ni da uključi sistem za prečiišćavanje vazduha, Zemljo Srbijo !

    • Darko

      19:23 // 12. 12. 2022.

      Jurisko,totalno si van materije kada je ekologija u pitanju. Toplana u Nisu radi na gas koji je najmanji moguci zagadjivac vazduha od svih ostalih energenata.Ne znam kako regulacija saobracaja moze da smanji zagadjenje vazduha dok se u Nisu uglavnom voze stari automobili sa Evro 3 i 4 motorima.Grejanje ogromne vecine gradjana na ugalj,drva i pelet najvise zagadjuje grad to je valjda svakome jasno.

    • u Smiljkovom mandatu je većina kotlarnica sa mazuta prešla na gas

      23:09 // 12. 12. 2022.

      a deo Niša dobio je gradsku gasovodnu mrežu, što je dovoljan razlog da tražimo izmenu zakona i vratimo direktan izbor gradonačelnika. Problem su ljudi koji koriste otpadno mašinso ulje, otpadnu ivericu i ostali po zdravlje opasan otpad.
      Problem su inspektori koji ne rade svoj posao, pa nas nesavesne komšije lagano ubijaju ložeći opasan otpad. Tužno je koliko mrzimo sebe i svoju decu...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: