Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:44, 31. 5. 2020.

| Politika

Šešelj u Nišu: Na izborima SPS, SNS i SRS, ostale je formirao Vučić

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
šešelj
Skup održan u Obrenovićevoj ulici; foto: Vanja Keser/JV

Na jugu Srbije, u, kako je rekao, inspekciji lokalnih odbora, danas je boravio lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj. On se sa građanima susreo u centru Niša u Obrenovićevoj ulici, a po njegovim rečima, problemi u niškom odboru su rešeni i spremno dočekuju izbore. Na skupu ih je bilo desetak.

Šešelj je najpre posetio Toplički okrug, gde su u Blacu, Žitorađi i Kuršumliji predate liste za lokalne izbore, dok se narednih dana očekuje da se preda i u Prokuplju, a u Niš je došao, kako je rekao, u inspekciju da vidi kako radikali stoje sa listama. radikali Ne menjaju program 30 godina; foto; Vanja Keser/JV

Odlučili smo da u ovoj kampanji ne držimo velike skupove i mitinge zbog opasnosti od virusa. Kampanja je prilagođena. Svrha dolaska je obilazak svih opštinskih odbora. Neke su predate, nastojaćemo i u Svljigu i Aleksincu da izađemo na izbore, u Ražnju teško. U Nišu je bilo problema, stranka je obnovljena, svi odbori izlaze sa listama, problemi su sanirani - rekao je Šešelj.

On je dodao da na predstojeće izbore idu 3 ozbiljne stranke - SPS, SNS i SRS, a da je ostale Vučić formirao.

Ovo su sateliti da bistru vodu mute. Zamislili su da najviše nama oduzmu glasove - rekao je lider radikala.

I na ovim izborima radikali će izaći sa standardnim programom koji imaju unazad 30 godina, a jedna od strateških tačaka pred ove izbore je, kažu, ukidanje javnih izvršitelja. šešelj Žele da budu deo vlasti u Nišu; foto: Vanja Keser/JV

Svesni smo da je SNS sada najjači, da ne možemo da ih skinemo sa vlasti. Spremamo se da opet budemo opozicija, rekao je Šešelj.

Radikali su do sada participirali u vlasti u svim niškim opštinama i Gradu, a kako je njihov lider poručio, želja je da budu u vlasti u što više opština.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dzamutka

    17:33 // 1. 6. 2020.

    I lazni,crveni vojvoda dodje u napaceni Nis ! Samo, ucenik i kum mu rasturise stranku , nema vise ni mrvica u Nisu ! Ajde u zaborav ,kao Vuk,Velja,Mrka i ostala kamarila iz 90-h.Na razne nacine ste mnoga zla naneli ovom napacenom narodu , srozavali one sto su hteli da pomognu, Antu Markovica, Panica, deda Avrama ,Cosica.

  • AbeJasam

    14:18 // 1. 6. 2020.

    Šešelj formirao vučića, ovaj mu sad vraća istom merom.... iz šupljeg u prazno

  • Jovan sv.

    14:12 // 1. 6. 2020.

    Šešelj da pomogne Vučku, hahaha. Provaljen

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: