Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:18, 3. 7. 2012.

Simonović poziva na dogovor

490x370_Simonovic Miloš Simonović, arhivska fotografija

Gradonačelnik Niša Miloš Simonović poziva sve političke opcije u gradu na dogovor kako bi Niš nastavio “normalno da funkcioniše”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Boban

    14:05 // 3. 7. 2012.

    Kako ovom NESREĆNOM Milošu Simonoviću nije jasno da je ON zaboravljena priča,ispušena lula,prošlost Niša,i da ne bira sredstva da bude TO što mu više ne pripada,tj,GRADONAČELNIK Niša i da ga čeka duuuuuuuuuuuuuuga apsa,zatvor....ko njemu više veruje....užasssss

  • saša

    23:31 // 3. 7. 2012.

    Za Simonovića niko nije glasao, pa isti baš ništa ne može da nam saopšti.

  • Kesa iz DS-a

    21:58 // 3. 7. 2012.

    E moj miloše, da si bar naučio nešto iz mašinstva, te da budes asistent pripravnik, tako pometenog neće te više ni Vlasta Nikolić, njemu trebaju sposobni asistenti a ne budući robijaši............. E moj DS ' u šta iznedri pa ovo ko da je rođeno veštačkom oplodnjom, ustanovilo kad mu prošo mandat da u Nišu postoje i građani, a mislilo da su oni tu zbog njega.


    Učlanjuj se što pre u SPO jer za neki an i oni te mozda neće hteti..............

  • dokle_vise

    15:44 // 3. 7. 2012.

    Najveci sluga beogradskih dahija se usudio da nesto govori o migu iz Beograda.Pa sto nije izgradio onda Nisku Arenu,nego je cekao Dulicevu depesu?

    • gordana

      22:39 // 3. 7. 2012.

      Beogradske ,,Dahije,, se Ne bave Vašim gradom ni blizu koliko bi Simonović to želeo. To nije zato što oni nisu ,,Dahije,, i što su pozitivni već zato što imaju dovoljno zabave i u Beogradu Simonović se silno trudio da im ,,pročita želje,, i, naravno, udovolji, ali oni nisu stigli od ,,posla,, u Beogradu ni da nešto požele.

  • Sonic_Youth

    15:06 // 3. 7. 2012.

    Ne vidim sta je ovde sporno. Lepo covek pozvao ostale da se urazume i dogovore za dobrobit gradjana, a ne da cekaju da se Beograd oglasi za Nis. Cuj?!

    • Dragan

      15:38 // 3. 7. 2012.

      Koliko je ,,coveka,, briga za grad Nis pokazao je u protekle 4 godine.

  • gordana

    14:05 // 3. 7. 2012.

    Upravo ste Vi, gospodine Gradonačelniče zaustavili sve pozitivne procese čekajući na instrukcije ,,važnih ljudi,, iz Beograda. Sad, kada oni više nisu tako važni, ili, kada Vi niste njima tako važni, obraćate se ostalima i pokušavate da ih objedinite. Da li je to lična borba ili borba za Grad?

  • Pravdoljub

    13:17 // 3. 7. 2012.

    Simonović: "Ne bih voleo da se Nišu desi ono što je bilo u periodu od 2004. do 2008."
    A šta se to desilo od 2004. do 2008.?
    1. Opoziv Smiljka Kostića.
    2. Ukupne investicije od 2001. do 2004. su iznosile 18,855 milijardi RSD a Ukupne investicije od 2005. do 2008. su iznosile 42,464 milijarde RSD. (2,25 puta veće investicije nego što je bilo nakon 5. oktobra 2000.)
    3. Opstrukcija i bojkot gradonačelnika,
    4. Oduzete ingerencije gradonačelniku.
    5. ....

  • Perica

    12:37 // 3. 7. 2012.

    Da narocito sa njim treba da se dogovore, pa on je uspeo da bude gori gradonacelnik posle Smiljka Kostica!!!! Dokle ce demokratska stranka da pljuje po nama i nasim glasovima. Jel moguce da im Nis sluzi samo za potkusurivanje i da cak ni njih ne interesuje stranacka struktura i kadrovi.

    • nislija

      11:48 // 4. 7. 2012.

      Naravno da nije bio gori od Smiljka Kostica.

  • kiksa

    19:12 // 3. 7. 2012.

    E MOJ TELETABISE JOS SE NADAS JOS MISLIS DA IMAS NEKU SANSU! Shvati decko ti si proslost i u DS i u Nisu jedino ako se ti i tvoj Boban Mihajlovic ne umuvate u URS ili SPS i odnesete mandate! Mislim da cutanje Cirkovica samo doprinosi slabljenju DS tako da bi jedini valdni pregovarac trebao da se oglasi u ime DS a ne neki tamo susumiga koji gleda gde da se udene ako moze jos ovaj put! Decko nece Dacic Ivica dozvoliti da mu u Nisu snjuraju sa nekim drugim i da mu destabilizuju vladu ! A i ti nisi Djilas nisi ni 10% od njega,tako da decko ides na klupicu za rezervne igrace a onda da se ispita malo avio subvencija i hala tender?! :)

  • Nišliski Džeronimo

    18:02 // 3. 7. 2012.

    Simonoviću, i ti i tvoja partija da ućutite (!!!). Da idete kući, a mi da pokušamo da vas zaboravimo. Naleteli ste kao elementarna nepogoda, kao skakavci... Biće to zaboravljanje, naravno, mnogo teško - kao što još pamtimo poplavu Niša iz 1948.

  • Dragan Marinković

    12:58 // 3. 7. 2012.

    Pre izbora ste govorili da će Beograd odlučiti ko će biti gradonačelnik Niša!
    Sada kažete da ne treba čekati Beograd!
    ...
    Prođe život čekajući Beograd.

    • ;-)))

      13:50 // 3. 7. 2012.

      Niš je imao samo jednom jednog jedinog izabranog gradonačelnika!!! Simonović to sasvim sigurno nije bio. Miloš je postavljen na mesto predsednika veća, kao što će uskoro neko drugi biti postavljen na tu poziciju, a narednog gradonačelnika može samo promena izbornog zakona da donese koja bi nam omogućila da biramo gradonačelnika po imenu i prezimenu.

    • gordana

      22:31 // 3. 7. 2012.

      Postovani gospodine, nije nikad bio problem u Beogradu, već u činjenici da je Gradonačelnik, zarad svoje pozicije, pio aspirine kada Dulica i ostale ,,važne ljude,, boli glava. Beograd nema vremena da diktira Nišu jer ima i on svoje ,,Simonoviće,,

  • Toxic

    12:37 // 4. 7. 2012.

    Gospodine Simonovicu iako ste jos uvek gradonacelnik mislim da ste izgubili svu ingirenciju u odlucivanju.Ono sto niste uspeli da za vreme svog mandata postignete verujte da necete ni sada za ovih par dana (suvise ste se kasno setili za to)

  • Sasa

    12:59 // 3. 7. 2012.

    Tebi je najveći problem što niko više ne želi da ti budeš i dalje na mestu gradonačelnika. Ni građani, a ni sama demokratska stranka.

  • I. Novaković

    16:49 // 3. 7. 2012.

    Reći ću teči, da ti zarumeni obraze, u Kazandžijskom sokačetu.

  • MSP68

    20:39 // 3. 7. 2012.

    Poručuje da ne slušaju centrale stranaka, a četiri godine po svoje mišljenje išao,u Beograd. Takođe,ne bi' voleo da se Nišu ponovi period od 2004. do 2008.godine, a zaboravlja da skoro i nema razlike, između Smiljkovog i njegovog mandata.Zajednički imenitelj za obojicu, VELIKO NIŠTA!!!

  • JG

    08:08 // 4. 7. 2012.

    Kasno Marko na Kosovo stiže...

  • Zlatko Necevski

    12:56 // 3. 7. 2012.

    Očigledno je, kao i u proteklih cetrdesetak godina (toliko pamtim) da su bili retki politicari iz Nisa koji nisu cekali na mig Beograda. Gotovo svima je Nis bio odskocna daska za politicku karijeru i poboljsanje materijalnog stanja i povecanje uticaja i moci. Na zalost obicno su svi brzo zaboravljali "kude je taj Nis". Svaka vama cast gospodine Simonovicu ali i sami ste svesni da lokalne politicare zanima sve drugo samo ne funkcionisanje grada i dobrobit gradjana Nisa.

  • bla bla

    19:28 // 3. 7. 2012.

    Zbog Ovog lika, tj. njegove stranke (DS) i Bananinog G17+, ovaj Nis je postao obicna palanka! Ni G od grada! Na zalost, ali ove dve stranke su totalno unistile ovaj, nekada grad. Zbog njihove bahatosti, korupcije, (ne)znanja, sve vise mladih bezi iz Nisa. Odlazite bre vise sa vlasti vi "zuti" i vi "Dinkicevci"! Kultura u gradu ne postoji, kao ni privreda! Sve zahvaljujuci ovakvim na vlasti! I koliko vidim malo im je sto su do sada sj.bali grad, pa hoce da ga dokusure nacisto, time sto se bore da ostanu na vlasti. Ako ostanu DS i G17 na vlasti, ovaj grad za 4 godine nece ni da postoji, postace kao Pompeja, samo zidine, tj. rusevine od njega!

  • Miki

    13:15 // 3. 7. 2012.

    Mudro zboriš gradonačelniče ali kako da naše niške političare odvučeš od ogledala u kojima sebe vide kao gradonačelnika, predsednika opštine, direktora ili bar načelnika. Kako da ostave liste rodbine, kumova i prijatelja koje treba ubaciti u neko JP i snova o službenim putovanjima ili kafanskim ručkovima. Pa nisu oni jurili glasače i onoliko se slikali da bi svima bilo dobro nego da bi njima bilo dobro. A taj Beograd je samo izgovor, plen je bitan a taj plen na kraju postajemo mi i naša deca.

  • bla bla

    14:13 // 3. 7. 2012.

    Zbog Ovog lika, tj. njegove stranke (DS) i Bananinog G17+, ovaj Nis je postao obicna palanka! Ni G od grada! Na zalost, ali ove dve stranke su totalno unistile ovaj, nekada grad. Zbog njihove bahatosti, korupcije, (ne)znanja, sve vise mladih bezi iz Nisa. Odlazite bre vise sa vlasti vi "zuti" i vi "Dinkicevci"! Kultura u gradu ne postoji, kao ni privreda! Sve zahvaljujuci ovakvim na vlasti! I koliko vidim malo im je sto su do sada sj.bali grad, pa hoce da ga dokusure nacisto, time sto se bore da ostanu na vlasti. Ako ostanu DS i G17 na vlasti, ovaj grad za 4 godine nece ni da postoji, postace kao Pompeja, samo zidine, tj. rusevine od njega!

  • MSP68

    11:44 // 4. 7. 2012.

    Gospodo, juče sam ostavio komentar i već drugi put Vam se dešava, da ga ne objavite!!! Ako Vas sugradjani cene i ukazuju Vam poverenje, uzvratite istom merom!!! Pozdrav

  • 123

    15:11 // 4. 7. 2012.

    http://www.juznevesti.com/Politika/Nis-Dogovorili-se-naprednjaci-i-socijalisti.sr.html

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: