Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:02, 3. 1. 2020.

Skupštinske komisije koštaju i kad ne rade, predsednicima po 35.000 mesečno

Skupština grada Primanja i za komisije; Foto: JV

Pored mesečnih paušala i dnevnica u gradskom parlamentu, niški odbornici imaju i druga primanja u Skupštini. Petnaestak predsednika odbora i komisija prima po 50.000 i 35.000 dinara mesečno, a odbornici koji prisustvuju sednicama dobiju i dnevnicu. Ipak, komisije se nisu naradile u 2019, neke su u proseku zasedale jednom mesečno, a neke nijednom.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Боба

    11:12 // 3. 1. 2020.

    Прелепо. Треба им свима дати и новогодишњи бонус колико су се нарадили!!! Поздрав и за жестоке опозиционаре (Микицу и Банета ) ! 300€ по одбору/комисији, 300€ као одборници + 700-800€ у ЈП , рачунајте пре него заокружите на следећим изборима...

  • Imperium Opus

    11:15 // 3. 1. 2020.

    Čekajte... Odbornik Niške inicijative prima 35.000 RSD mesečno??? Tek mi je sad jasno šta im znači ono ''hvala vam što postojite''!

    • Melem za dusu

      11:57 // 3. 1. 2020.

      I ne samo to. Grad i opstine daju Nonicu za klub, istrazite i to.

    • Catch me

      19:06 // 3. 1. 2020.

      Opasni su to kriminalci iz Niške inicijative... Da se izvine što postoje, smetaju i primaju paušale? Hahaha, vladaće Vučić vama još 200 godina...

  • Poslusna ovca

    11:27 // 3. 1. 2020.

    Istrazite da li je brat Aleksandre Bozanic dobio komisiju? U SNS-u se prica da ce dobiti clanstvo u Gradskoj izbornoj komisiji,,, JV da istraze ovo. Bozanic se pojavljivao u onom videu podrske mladih naprednjaka Vucicu. Bilo bi steta da takva "zvezda u usponu" nije dobila nesto

  • Marijana

    11:37 // 3. 1. 2020.

    Ja koliko sam cula Odbori su sebi smanjili platu za 37.000? Jel to tacno? Opozicija najmanje odrzanih a primanja dobra!!! Koliko sam videla najvise sednica ima Sekulic tj.odbor za Administrativna, iza njega je Bojan Marinkovic Komisija za nazive ulica. Ostali mršavo!

  • Milutin Pantelejac

    14:15 // 3. 1. 2020.

    Vidim da hvale Milosa Sekulica po komentarima.Opet sam sebi organizuje pisanje hvalospeva. Ne postoji covek koji se vise okoristio od SNS-a, a da je manje radio.Sebe i zenu zaposlio u EPS-u, jedan odbor, komisija, odbornik, plus privatno sto namesta tendere za Bulatovica. A zna okolo i da prica kako se ne slaze sa strankom. Takvi su najvise zaradili a prvi ce da odu iz stranke kad padne sa vlasti.

    • pljesak

      14:54 // 3. 1. 2020.

      nije jedini koji sam sebi organizuje hvalospeve gde stigne!ok je to.time se vise ukopavaju.hahaha

    • Milena bulevarka

      15:38 // 3. 1. 2020.

      Bandjure, ti li si?

    • Jelen

      15:57 // 3. 1. 2020.

      Vučko obećao da će hapsiti bagru i u svojim redovima, ali se ne sećam kad reče da počinje?

    • Zoki

      16:01 // 3. 1. 2020.

      Ovoliko lazi ni Gebels u jednoj recenici ne bi smislio.mrznja utice na zdravlje.

    • MarkoNI

      16:15 // 3. 1. 2020.

      Milutine ili ko god da si, ne valja da u Novu godinu udjes sa tolikom mrznjom i lazima prema nekom koga kada ga sretnes poljubis i zagrlis ko brata. On je jedan od osnivaca stranke kada je sns bio u opozicij`i ti verovatno si u ds pa si sad u sns-u. Uostalom nema razloga da ga se plasis ima mesta za sve.

    • Megi

      16:18 // 3. 1. 2020.

      hahahhaha Sto bi rekli nasi stari "za dobrim konjem prasina se dize"Milutine opusti se malo Nova godina je, a ide i Bozic. Sekula napred brate.

    • Zoran

      16:24 // 3. 1. 2020.

      Hahahha njemu je stranka i dala sve sto je zasluzio i ne pisi nebuloze bez dokaza. Decko je sasvim korektan za saradnju. Reci mu to u lice ako smes junace.

    • Mirko i Slavko

      16:58 // 3. 1. 2020.

      Milutine, u svakoj recenici si napisao po neku laz. Kako ti je ime lazno tako je i ovo sto si napisao.

    • Sreten Miljkovic

      17:09 // 3. 1. 2020.

      Nije on to sam uzeo neko je procenio da moze to da dobije pa mu je stranka dala. svako je na ovom svetu dosao da se bori, ko tebi brani da to isto radis. Licnog uspeha bi imali kada bi svako gledao svoja posla. Licno podrazavam mlade i ambiciozne ljude. O ovom momku sam cuo sve najbolje.

    • Omladinka sns

      17:36 // 3. 1. 2020.

      Ma on je od osnivanja tu zaduzio je stranku i to svi znaju. Mene on mnogo manje brine nego ovi sto su dosli iz drugih stranaka koji iz dana u dan pokazuju svoju alavost i bahatost. Vidite ove iz opozicije sta rade, tj.ne rade a primaju plate jednog coveka u nekoj fabrici.

    • Pantelejka

      18:13 // 3. 1. 2020.

      Da bre i babu zaposlio kao pripravnik u staracki dom. Ne pisi gluposti "Milutine"

    • Srecko majstor svog zanata

      15:54 // 4. 1. 2020.

      Za sve sto tvrdis postoji tuzilastvo i policija. Nemoj napamet da pricas te stvari jer je i to krivicno delo kada nekoga okrivljujes bez dokaza i osnova. Uostalom nista nije ukrao da bi ga Milutine okrivio za ovo nego mu je dato bas zato sto je covek od poverenja u stranci. Ja ga licno poznajem i momak je super.

  • Pera

    14:47 // 3. 1. 2020.

    Aleksinački rudnik je rešenje. Da svi oni kopaju rudu sledećih 30 godina. Za toliko su oštetili ovaj narod

  • Bogdan

    16:02 // 3. 1. 2020.

    Zasto ga pljujes a kada ga sretnes smeskas mu se?! Koliko ga poznajem on je radio za SNS kad niko nije hteo da stvara SNS u Nišu. I koliko znam zena mu ne radi u eps-u. A sto se tendera tice imas tuzilastvo pa ga prijavi da se sve ispita. Glupo je sve ovo pisati o nekome samo zato sto ga mrzis ili je uspesniji od tebe.

    • Misko clan SNS

      17:26 // 3. 1. 2020.

      Ne piši i ti gluposti.Svi mi znamo jako dobro ko radi za stranku a ko ne radi.Ivan Jovanović i Sekula gledaju samo svoj interes a Bojzi i Nenad Stanković rade mnogo ali dobro i zarađuju.Sve se zna.

  • BataPetrovic

    18:23 // 3. 1. 2020.

    Nislije, neka vam je Bog n.a. pomoci sa ovakvom vlašću, ovakvim odbornicima kao i ovakvom " opozicijom" čiji su celnici uhlebljeni po javnim preduzećima I vlast im obezbeduje lepe plate

    • Ouzo

      23:41 // 3. 1. 2020.

      Bato, i Bog je digao ruke od nas !
      Gospodo odbornici,samo bahato!
      Sto ne biste povecali ove nadoknade duplo!
      Malo je ovo !

  • HEMIJSKA OLOVKA I KALENDAR SNS

    00:08 // 4. 1. 2020.

    Lepo ovi moji zaradjuju a ja jos potrcko I delim olovke I kalendare I idem po mitinzi.Ivan Jovanovic mi stalno obecava posao ////samo kad postane gradonacelnik I to jako brzo ako me ne loži.Bojzi mi lepo kaže -Brate ako Beograd dozvoli tj.neki lik koji se pita ti imaš posao garant u Vodovod.Pitao sam i profesora Banđura ali mi on kaže da se ništa više ne pita u stranku i da ga kuliraju.Čekam.

    • Penkalo SNS

      10:12 // 4. 1. 2020.

      E moja hemijska olovko,nisi pogodio pravog funkcionera da pitaš za posao.Pojuri ti budućeg gradonačelnika SEKULU i biće posla i to u gradsku upravu.I ja sam krenuo od hemijske olovke ali sada penkalo ne ispustam iz ruke i sedim u kancelariju.Moraš malo sačekati i budi uporan kod Sekule i garant te zapošljava.Pusti ti Ivana,Bojzija i prf.Banđura.Mada Bojzi može i da ti završi ali ima puno kandidata

  • predrag slučajno sa androida

    11:34 // 4. 1. 2020.

    Novi nivoi botovanja.
    Apelovao bih na vašu sramotu i savest, ali znam da ih nemate.

  • Neša

    10:27 // 5. 1. 2020.

    Koliko ima Bojzi navijač???

    • LABORANT

      17:00 // 5. 1. 2020.

      Mani se ti Bojzija.Radi kao singerica I nikad nije kuci zbog obaveza koje ima u stranci.Eto prima nesto kod nas u Tranfuziju,malo nesto kao odbornik,nesto malo u komisiji za naziv ulica gde je predsednik komisije,nesto malo prima tamo/amo I naravno platu u direkciju za prevoz gde se najvise I zalaže i troši sebe rešavajući probleme vezano za prevoz i kontrolu putnika.Da ovoliko radi Sekula ali ne

  • njegoš

    11:57 // 7. 1. 2020.

    molio bih kometatore da ne pišu nadimke..većpuno ime i prezime..mnogi od nas nismo u politici i ne znamo ko su bojzi.. gusan i ostali stručnjaci.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: