Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:22, 18. 7. 2012.

Slagao jer se "novinar nije predstavio"

Momčilo Radojičić SPS Niš Medijana predsednik Skupštine Momčilo Radojičić

Predsednik Skupštine Opštine Medijana tvrdi da je slagao javnost izjavom da ne zna ko je potpisivao glasačke listiće, jer "nije znao da razgovara sa novinarom".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Elenalena

    09:51 // 18. 7. 2012.

    Novinari,ne dozvolite da vas ovi nemoralni kvazi politicari u startu diskredituju.Odnos sa medijima je najbitniji u politici,ako to ne shvate odmah ,nama ,gradjanima oduzece i ono malo demokratije za koju smo se jedva izborili.Vi ste glas javnosti,samo hrabro.

  • sneki

    10:02 // 18. 7. 2012.

    Lepo "hronika grada" juče reče da je to tek početak i da će Radojičić izdnja biti dnevna. Evo danas blista u novoj, još većoj gluposti. Šta li će biti suta? A biće sigurno...

  • Miki Manic

    10:06 // 18. 7. 2012.

    kakva bagra...

  • Sandra

    10:11 // 18. 7. 2012.

    Ma nije znao... kako da ne! Pazi da ti ne poverujem. Nije li vas bre sramota gosn Radojcicu da tako providno izbegnete istinu pa jos sada tvrdite da se novinar nije predstavio? Ah da... Juzne vesti postoje od ‘‘sutra‘‘ pa niste znali ko su. Sve u svemu jedna obmana i jos jedna prljava igra koja je izasla na videlo. A vas PB molim sledeci put napisite na celu ko ste da ne bi bilo problema u prepoznavanju ili pak da se ne izmisli mozda i da ne postojite.

  • Branislav Petrović

    10:59 // 18. 7. 2012.

    Narodna poslovica:Onaj ko laže taj i krade.
    Očekujem od novinara južnih da nastave da prate ovu priču.

  • hronika grada

    11:05 // 18. 7. 2012.

    Mile - lopove, Momo – lažove. Ničeg novog. Ide oktobar...

    • Branislav Petrović

      11:43 // 18. 7. 2012.

      Da, nije loše da se podsetimo oktobra meseca.

  • jelena

    12:34 // 18. 7. 2012.

    Da nije Ovoliko tuzno,bilo bi Mnogo smesno.

  • Bojan

    13:43 // 18. 7. 2012.

    Politicari postoje samo iz jednog razloga, da lazu narod.

  • KARAdjordje

    13:45 // 18. 7. 2012.

    Velika podrska juznim vestima za pokazanu hrabrost u izvestavanju u prethodnih godinu dana.Mislim da mi se polako vraca poverenje u objektivnost lokalnih novinara......Lave,samo tako nastavi i molim te da u nastavku vise koristis prva 4 slova moga imena............

  • Jova

    14:42 // 18. 7. 2012.

    Jad i beda...
    Prof. Žarko Ranković je bio, može se reći, opozicioni odbornik u prethodnom sazivu skupštine GrO Medijana, pa ga ovim putem pitam da li ga je stid ovakvih njegovih partijskih kolega ?
    Opština medijana je bila reprezent u svemu , a ovo već počinje da liči na seosku zadrugu !!!

  • hronika grada

    15:46 // 18. 7. 2012.

    Radojčić bi ubuduće trebao da obrati pažnju na detalje koji ljudima otkrivaju da je slagao. Neki kada lažu, gledaju u stranu, ili češaju nos, a on kada laže - njemu se miču usne! Trebalo bi da poradi na tome do sledeće sednice. (Možda da provežba govor iz trbuha?)

  • zivkovic

    16:32 // 18. 7. 2012.

    A sto ne objavite da stanu sa stranackim zaposljavanjima u vodovodu gde su zaposljena tri vecnika i nekoliko clanova ds, juce i danas, to vam ne smeta a malo laganje vam mnogo smeta. Zuti su unistili sve za sta su se uhvatili.

  • Slavica

    16:33 // 18. 7. 2012.

    Sram te bilo Radoijcicu, i OPET lazes!!! Pa Juzne vesti i Predrag Blagojevic su poznati i izvan Nisa a ti kao politicar koji takoreci svakodnevno ima kontakt sa medijima, nisi ga prepoznao!?!? U drugom slucaju sto mu nisi potrazio njegovu legitimaciju,nisi mutav, kolko vidim na video'..ne znam, ne znam, ne znam...'Dokle ces bre, Radoijcicu, da nam prodajes tante za kukuriku? Pre dva meseca, pred izbore, svi ste se gurali u medije da se 'prodate'i pokazete vasu 'zlatnu stranu', to bese gladac a sada jadac!!! I sada ne prepoznajes TE iste medije?!?! Dokle ces da lazes?? Ko laze taj i krade, i sada je cela koalicijska gungula dosla da otrsi Medijanu, kao da zavidi sto Medijana ima 'predikat' najlepse i najsredjenije opstine a dotle je dosla pod rukovodstvom Cirkovica i za to su mu mnogi Medijanci zahvalni!!! Jos niste ni seli u fotelje a ponasate se kao geto-gangs, u takvu bagru, lazove, lopove i siledzije nema narod poverenja!!! Spakujte se i bezite iz politike,za visak snage ima motika

  • Kesa iz DS-a

    18:21 // 18. 7. 2012.

    Deco, mnogo neznate i to je falinka svih srba, cudio sam se kad je Srbija docekala zorana Zivkovica kao vd premijera, ali mi vise nista nije cudno, posto je demokratija cudo, i demokratija najbolje funkcionisse kad kanalizacija ne radi, pa se posle poplave razni muljevi nadju tamo gde im nije mesto. I ovde imate isti slucaj pitajte tog gospodina kakav je direktor Tehnoprocesa bio i ko ga nasadi u Gradsku toplanu i sve ce vam biti jasno. Gospodin je Cirkovic original samo se fasada razlikuje, nije naizgled toliko tupa....

  • tijana

    18:32 // 18. 7. 2012.

    Super su ovi likovi iz jagnjece brigade. Osecam da dobro barataju viljuskom i nozem, jos bolje casicom a i znam da pucaju od znanja o lokalnoj samoupravi.

  • Marjanovic Dusica

    18:52 // 19. 7. 2012.

    Bice to narode, tresla se gora rodio se mis. Niko njih, a narocito URS ne pomeri.Pa mi smo ih izglasali. Sjasio Murta a uzjasio Murta na kvadrat.Vredis koliko para imas.To je nas sistem vrednosti danas, na zalost. A oni mnogo imaju pa se zaneli da su nezamenljivi. Politiku su naucili sa TV-a i iz novinskih podnaslova. Moze im se,gomila diletanata, samoukih snajderki i iskompleksiranih provincijalaca zauzela busiju i ajd sad ko je taj ko ce smisliti kako da ih maknemo.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: