Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:40, 19. 9. 2011.

| Politika

Slaviša Zlatanović: "Nisam proteran iz Beograda"

Autor:Danilo KocićIzvor:Južne vesti
leskovac, slavisa zlatanovic
Slaviša Zlatanović

Slaviša Zlatanović, narodni poslanik G17plus, zvanično je predstavio kadidaturu za gradonačelnika Leskovca na konferenciji za novinare.

- Kada sam se vratio iz Beograda u Leskovac pre nekoliko meseci, postojale su neke indicije, priče, da sam isteran iz Beograda, ali da to nije tačno upravo sada vidite, jer sam odlučio da ovde živim i da pokušam da sa pozicije gradonačelnika doprinesem njenom razvoju više nego što sam to činio do sada - rekao je Zlatanović, visoki funkcioner G17plus i savetnih u Direkciji za urbanizam i izgradnju Grada Leskovca.

Po njegovoj oceni, zahvaljujući timu čiji je član, u Leskovcu su realizovani mnogi programi, kao što su gradnja mosta na Veternici, nadvožnjaka, rekonstrukcija Narodnog pozorišta i dolazak nekoliko poznatih inostranih firmi, a iz republičke kase kroz razne kapitalne projekte u razvoj Leskovca uloženo je poslednjih godina tri milijarde dinara.

Zlatanović je potvrdio da će Demokratska stranka biti i dalje strateški partner i da nedavne smene direktora iz G17plus u Direkciji za urbanizam i izgradnju neće poremetiti odnose u vladajućoj koaliciji.

- Smena direktora za Urbanizam i izgradnju je šamar koji smo prihvatili kako bi započeti projekti bili završeni, jer nije nam bitno da ostanemo u vlasti nego je cilj završetak započetih projekata! – zaključio je Slaviša Zdravković.

Slaviša Zlatanović, diplomirani građevinski inženjer, rođen je u Leskovcu 1967. godine. Radio je kao šef gradilišta i upravnik gradnje leskovačkog Graditelja, bio stručni saradnik za investicije i nadzor u Direkciji za izgradnju, a od 2004. do 2007. godine obavljao je dužnost generalnog direktora Građevinske direkcije Srbije.

Od 2007. godine angažovan je u Ministarstvu omladine i sporta, na mestu pomoćnika, a 2008. godine imenovan je za državnog sekretara, ali je podneo ostavku i sada je savetnik u Direkciji za urbanizam i izgradnju Leskovca.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • milan

    12:49 // 22. 9. 2011.

    Bolje ne pokusavaj da pomognes ovome gradu, lakse nam je bez tvoje pomoci. Ne mozes da sjedinis G 17 u Leskovcu a kamo li da pomognes gradu. Sramota a i nije ako smo jos slepi onda i ti mozes da budes gradonacelniik.

  • Dragan Mladenovic

    22:00 // 21. 9. 2011.

    Verujem da losiji gradonacelnik neces biti

  • dacha

    14:39 // 19. 9. 2011.

    sta radi i gde radi.kao savetnik direkcije i odbornik dozvolio da grad leskovac plati izgradnju novih stanova u 3 zoni za neverovatno povoljnih 547e po kvadratu,to je strucnjak sudice mu se kao i mnogim drugima

    • slavisa zlatanovic

      15:25 // 20. 9. 2011.

      najpre, nisu Vam tacni podaci, izgradnja stanova nije ugovorena za 547e vec za 597e, potom ja nisam odbornik u skupstini grada ali sam tog dana kao narodni poslanik izasao za govornicom i kritikovao takvu odluku i skrenuo paznju odbornicima da razmisle kad glasaju. skupstina je ipak donela takvu odluku. sto se mene tice, prvi sam kritikovao rad parking servisa, ako se secate, kritikovao sam i ovaj potez gradonacelnika. i dalje cu kritikovati ono sto smatram da nije dobro za grad, a sto se sudjenja tice ne bezim i ne bojim se. siguran sam da sam sve sto sam radio posteno. pozdrav

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: