Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:52, 11. 9. 2011.

Slaviša Zlatanović kandidat za gradonačelnika

Zlatanovic slavisa Slaviša Zlatanović

Narodni poslanik u Skupštini Srbije i član Predsedništva G17 plus predložen je za kandidata NVO Ujedinjeni regioni Srbije za gradonačelnika Leskovca.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Milovan

    18:19 // 11. 9. 2011.

    Naslov "Bane Jovanović kandidat za gradonačelnika" ima 36 komentara a naslov "Slaviša Zlatanović kandidat za gradonačelnika" bez komentara.. Ista stranka, isti program i ciljevi a različito viđanje ljudi.. Još jedan dokaz da mi ne znamo šta hoćemo ali svakako znamo šta nećemo!

  • Dijana

    18:32 // 11. 9. 2011.

    Pedjo znam da neces ovo da objavis ali jesi kreten i jadan (debil) profesionalac nisi. NVO pa NVO nikada nece biti nista od tebe a mozes da se sapletes i od neki cutek veruj mi tako to biva zlo se zlim vraca , aj cao!!! Leskovac te ceka :P

    • Ivan Milosavljevic

      19:48 // 11. 9. 2011.

      Mnogo volim ove šaljivdžije iz Gej 17 plus. Osnovali URS zbog privilegija, da operu ruke od G17 al sad im se ne sviđa što ih neko naziva pravim imenom. Pri tom se ni sami ne potpisuju svojim imenom. Valjda ih sramota.

    • prof.dr.Pera

      20:39 // 11. 9. 2011.

      Opaaaa pretnje od strane G17 pa "gospodo" proslo je to vreme gde je moglo pretnjama da se resavaju stvari!

      Dijana idi čisti štalu.

    • Djordje

      09:04 // 12. 9. 2011.

      Pedja je veci profesionalac i apoliticna licnost u svim medijima na jugu Srbije. Ne propagira levicarsku, desnicarsku ili nvo politiku, niti crkvu, dveri, zveri i ostale budalastije za dokone ljude. Jug je uvek propadao sto su se svi bavili politikom i uvek onom pogresnom!

  • ala ste opasni vi gejevci

    09:15 // 12. 9. 2011.

    Vi bre gejovci mislite da vam je ovo 5 oktobar pa ce da palite i pretite!!!More cekaj dok cika Velja upali bager sa Tomom ima da vas pociste ko jen dva!Ima sadite krompir pa ce izvoz Srbije duplo da poraste jer koliko vas ima za zabelu nemoz tolko krompira ni Rusija da pojede!!! More mrs tamo sa takvim pretnjama i recnikom idi preti milosevicevim kadrovima koje ste povratili i oziveli SVI VI ZAJEDNO,a ne novinarima jer pricaju istinu!!!

  • Živela Srbija

    11:11 // 20. 9. 2011.

    A šta će da radi sa direktorom Doma kulture u Vučju kad postane i ako postane gradonačelnik? da li će ga imenovati za svog savetnika za kulturu?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: