Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:50, 14. 5. 2012.

Slavković: Izbornih krađa je bilo

slavkovic Ljubivoje Slavković

Predsednik Okružnog odbora SNS, Ljubivoje Slavković istakao je da je izborna krađa ove godine bila organizovanija nego 1996. godine.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dragan

    23:34 // 14. 5. 2012.

    Slavkovic svskako dobro zna kako se kradu izbori 1996 a od tada je promenio sve moguce partije .

  • Branislav Petrović

    09:04 // 15. 5. 2012.

    Jes vala promenio sve partije.Dobro je što SNS prikuplja otpadnike drugih stranaka.
    Slavkoviću idi čuvaj pčele i uživaj.Pročitan si kao i tvoji šefovi.

  • Boban

    09:28 // 15. 5. 2012.

    Slavković je poslednji u ovom gradu koji SME da kontroliše KRAĐE,bilo koje vrste....NEKA proveri koliki je njegov DOSIJE....ZAMISLITE,DA TAJ LIK BUDE KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA Niša.....užas

  • Beli

    09:45 // 15. 5. 2012.

    Gospodin zna ne samo kako se kradu izbori, vec i kako se dobijaju kadrovski stanovi od drzavnih firmi ( Studentski Centar Nis ), a zatim isti otkupljuju za bagatelu.

  • Alempije Topalović

    10:02 // 15. 5. 2012.

    Ljubo bilo te je u svim zurkama u ovom gradu, seti se sta si radio u Gradskoj toplani dok si surovao s Obradovicima, pa Dinkicevi su mala deca za tebe, prljavstina se ne pere promenom gaca i kosulje, nego kupanjem ali za tebe ne postoji voda koja moze da te opere, zato vrati pare ocu sto te skolovao za ono za sta si ponajmanje kompetentan i sa onim sto si pokrao idi u penziju a dovoljno je.........

  • Goran S.

    13:15 // 15. 5. 2012.

    Veoma zanimljivo! Primećujete li da "oduvaše" najboljeg među njima i isplivaše Ljuba, Džunić, Doktor i njima slični. Sve dok na marginama bacamo naj kvalitetnije, plašeći se njihove snage i pameti, ovako ćemo prolaziti. Kako u politici, tako u svim sferama života.
    Pitao sam se u kampanji gde im je onaj Bulatović. Pomislio sam da je napustio stranku, a onda saznam da je osvojio jedan od najboljih rezultata SNS-a u Srbiji. Bez medija. Kažu pomeren sa strane! Morali drugi da dođu do izražaja. I, dođoše.

  • PRAVA ISTINA

    19:01 // 15. 5. 2012.

    Postovani gospodine nije lepo da se u Vasim godinama govori neistina. Vi ni ste bili prisutni kao sto kazete. Nije lepo da obmanjujete narod, ja sam svedok ko ji je bio prisutan. Predsednik birackog odbora koji je doneo dzak je bio iz vase stranke Gospodine. A po pravilima o radu birackog odbora stoji obaveza birackog odbora da ne sme da zameni dzakove, sto je u konkretnom slucaju i uradjeno. Jako je ruzno da se tako velika stranka sluzi neistinama i neproverenim informacijama. Postovani gospodine Izborna komisija ne sme da otvara zapecacene dzakove sa vazecim i ne vazecim listicima dok god se zapisnik o radu birackog odbora slaze sa racunskom obradom rezultata glasanja. Kako se u predmetnom slucaju to sve slagalo nije bilo potrebe da se otvara taj dzak Gospodine. Pitanje je gospodine kako je Vas predsednik birackog odbora doneo pogresan dzak u opstinu i zasto?

  • nebitan

    15:42 // 16. 5. 2012.

    Koliko lazi izrecenih za 15 minuta, covek je zajeb'o i barona Minhauzena.

    1. Na birackom mestu u OS "Branko Miljkovic" su pripadnici SNS blokirali ulaz u skolu te je zbog toga intervenisala milicija.
    2. Uopste nije prisustvovao gledanju izbornog materijala u opstini Palilula.
    3. Policiju u opstini Palilula je pozvao Dzunic zbog "kradje izbornog materijala".
    4. Pogresan dzak sa birackog mesta je doneo predsednik tog birackog odbora iz redova SNS i time prekrsio clan pravilnika o radu birackog odbora gde se navodi da se mora strogo voditi racuna da se ne zamene dzakovi sa izbornim materijalom.
    5.....

    Ali svi sto gube se ljute. A poraz je bolniji kad imas najvise glasova a niko nece s tobom u koaliciju. Gospodo iz SNS stavite prst na celo i upotrebite mozak, mozda dodjete do odgovora zasto niko nece sa vama....

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: