Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:43, 29. 8. 2012.

Slavković: Pozvaću radnike na štrajk

slavkovic-press.jpg Ljubivoje Slavković, foto: infobiro.tv

Nezadovoljan štrajkom prosvetara i lošim stanjem u privredi potpredsednik Okružnog odbora SNS u Nišu Ljubivoje Slavković kaže da će u znak protesta pozvati radnike da štrajkuju ukoliko država ne reaguje.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • JOOOJ

    00:02 // 30. 8. 2012.

    Jel neko obavestio ovog primitivca Slavkovića da je partija kojoj on pripada u vlasti i da sve te genijalne ideje koje prezentuje može da realizuje sa svojim kolegama kroz institucije.
    Izgleda da će i Naprednjaci kao i DS-ovci da pričaju 12 godina kako im je SPS kriv za sve u životu,a sada če biti krivi žžuti itd..

  • Nišliski Džeronimo

    12:50 // 31. 8. 2012.

    Slavkoviću, ne svađaj narod, e da bi politička kamarila imala paravan za krađu. Zapošljavaj ljude, ako ljudskog u tebi (i tvojim partijskim pajtašima) ima. Ne činite (mislim na novu vladajuću kastu) ono što su foliranti demokratije činili pre vas. Ako umete, znate i smete?

  • Akademac ,Nišlija

    23:23 // 29. 8. 2012.

    Posto ste kako kazete veliki privrednik u drzavnoj firmi, a kako vidim obracate se kao vlasnik i uz sve to veliki kontras i buskac. Trebate konacno shvatiti da ste sada na vlasti za koju ste se borili da vam bude lepo , a mi posteni, vredni i uz to fakultetski obrazovani nismo usli u politiku i necemo jer znamo kako se ona karakterise i zato imamo pravo da protestvujemo jer mnogo tesko zivimo sa jednom platom hranimo cetvoroclane i viseclane porodice, jer ste vi VEOMA STRUCNI I SAPOSOBNI usli u politiku da se borite za boljitak narodu, a na svoje plate imate jos dobre dodatke pa vas ovo stanje ne tangira i jos hrabro komentarisete sta drugi rade jer ocigledno vi sve znate i umete najbolje pa se i u prosvetu razumete.
    Prosla su vremena kada je metalo strugar i bravar iz Kumrovca zamajavo milione u zemlji, a i vi prst na celo pa uradite konacno nesto za narod, zaposlite ga i ne drzite predavanja prosvetarima jer za to niste strucni.

  • dexy

    06:49 // 30. 8. 2012.

    jubilarne nagrade???? sta je to? ja radim u privatnoj firmi , imam 26000 platu i neznam sta to znaci - jubilarna nagrada- molio bih ugrozenu gospodu iz prosvete da objasni meni ali i svim ostalima sta je to.Hvala

  • Branislav Petrovic

    21:38 // 29. 8. 2012.

    Kakav demagog?

  • ivan

    22:53 // 29. 8. 2012.

    Ne mogu da verujem ali moram da kazem da se slazem.

  • zivkovic

    17:05 // 29. 8. 2012.

    U potpuno ste upravu sto se tice prosfetara a sta cete sa jednim kandidatom za direktora koji je zaposlio devojcicu u tom istom preduzecu.

  • Predrag Nikolić

    18:32 // 29. 8. 2012.

    Po mom skromnom mišljenju, po ovom pitanju g-din Slavković je apsolutno u pravu mada je i on evoluirao od nekadašnjeg partijskog genseka u EI do sadašnjeg privatnog preduzetnika. Ako u dršavi nema proizvodnje, ako su penzioni fondovi ispražnjeni burazerskom privatizacojom od tri evra za šećeranu, ako je selo zapušteno a privatna svojina oteta, a društvena i državna devastirane, ako se brakovi ne sklapaju i deca ne radjaju, onda i prosveta mora da deli nedaće kao i čitav narod, a ne da se ponaša kao noj sa glavom u pesku.

  • dr dra

    23:07 // 29. 8. 2012.

    Sta se bre ovaj zamislja? Jel on to podriva drzavu? Mislim da ce ovaj postati pre bivsi zamenik gradonacelnika nego sto uopste to i postane.

  • P. Azemovic

    02:18 // 7. 9. 2012.

    Jedan mali primer je elektrotehnicka skola Nikola Tesla u Nisu gde bi istrazni organi imali mnogo posla. Zloupotrebe drustvenog novca i nezakonita zaposljavanja

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: