Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:31, 22. 8. 2012.

| Politika

Slavković kandidat za zamenika gradonačelnika

Autor:Aleksandar StankovIzvor:Južne vesti
slavkovic.jpg
Ljubivoje Slavković, arhivska fotografija

Ukoliko gradska Skupština usvoji predlog Ljubivoje Slavković trebalo bi da postane zamenik gradonačelnika Niša Zorana Perišića.

Kako je potvrdio i sam Slavković, inače potpredsednik Okružnog odbora SNS u Nišu, on je kandidovan za mesto zamenika, a zamenik se po istoj proceduri bira kao i gradonačelnik.

Takvu odluku moraju da ratifikuju odbornici Skupštine Grada, a što se Slavkovića tiče on, kako kaže, svoje stavove i političke ideje neće menjati bez obzira na političku funkciju.

- Obećavam bez obzira na kojoj funkciji budem ja ću pričati kao privrednik i pričaću kao što sam pričao do sada. Možda se mnogima u mojoj koaliciji neće svideti, ali ja šta da im radim ja sam takav i neću se promeniti – rekao je Slavković.

Slavković tvrdi da nije preterano srećan zbog ove kandidature, jer zna da će tu biti nervoze i nepotrebnih rasprava i ističe da će biti jedini privrednik među političarima.

- Boriću se, dajem vam reč. Nema priče o povećanju cena komunalnih usluga. To je moj stav i ja ću se za to boriti i kao zamenik i kao odbornik. Dokazaću da cena komunalnih usluga ima rezerve. Ima rezerve, jer direktori javnih preduzeća imaju veću platu nego gradonačelnik – kaže Slavković.

On je dodao da je u životu ostvario sve. Profesionalno je uspeo, stambeno se sredio, materijalno sredio i tvrdi da njemu ne treba ništa osim zdravlja. Kao kaže, hoće da vrati nešto gradu koji mu je dao sve.

Slavković je potvrdio da sednica gradske Skupštine još uvek nije zakazana, ali je naglasio da je na njegovu adresu kao odborniku već stiglo “7 kilograma papira”, misleći na materijal za narednu sednicu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • drug clan!

    12:29 // 11. 9. 2012.

    Pa cekajte kako kad nije dobio vecinu na glasanj na gradskom odboru sns. izabrana je neka gospodja vecinom glasova.?ne razumem otkud on predlog a nece ga Gro.?!

  • Boban

    13:55 // 24. 8. 2012.

    VELIKI privrednik,Slavković je radeći 9 godina za Gradeta Pašu,dao direktor MGF PROMO,gradeći stanove,ostavio firmu u blokadi od oko 252.877.582,oo dinara(preko 2.miliona EURA)E,sada će takav privrednik da spase grad,sačuvaj me i sakloni....Što kaže Đoša,njemu će biti dobro,a za narog ih baš briga....a narod ćutiiiiiii

  • Mladen

    15:08 // 23. 8. 2012.

    Oh, ne...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: