Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:31, 22. 8. 2012.

Slavković kandidat za zamenika gradonačelnika

slavkovic.jpg Ljubivoje Slavković, arhivska fotografija

Ukoliko gradska Skupština usvoji predlog Ljubivoje Slavković trebalo bi da postane zamenik gradonačelnika Niša Zorana Perišića.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Dragisa Nikolic

    14:13 // 22. 8. 2012.

    Pravi covek na pravom mestu.Podrska inzenjera Nisa.

    • Borko

      11:39 // 23. 8. 2012.

      Molim te reci kakvi su to inženjeri i gde ih sakupi 321 da glasaju i daju podršku Vitkovom ekspertu i Pašinom saradniku? Pravnik iz EI pa "privrednik", idi begaj.

  • Boban

    13:55 // 24. 8. 2012.

    VELIKI privrednik,Slavković je radeći 9 godina za Gradeta Pašu,dao direktor MGF PROMO,gradeći stanove,ostavio firmu u blokadi od oko 252.877.582,oo dinara(preko 2.miliona EURA)E,sada će takav privrednik da spase grad,sačuvaj me i sakloni....Što kaže Đoša,njemu će biti dobro,a za narog ih baš briga....a narod ćutiiiiiii

  • Aleksandar Stojkovic

    22:32 // 22. 8. 2012.

    Ne mogu da verujem...pa ovaj čovek je zadnjih 10-tak godina promenio više stranaka nego gaća!Uništio je restoran EI,toplanu...Ako on bude zamenik gradonačelnika NADRLJASMO!!!

  • Kiksa

    22:59 // 22. 8. 2012.

    Covek cist demagog vidi se na prvu sto kazemo mi Nislije! On privrednik a politicar od 1996 direkt.Toplane vec bio! Ne treba mu ali teska srca prihvata,idi begaj brale ..! A sto se tice plata direktorskih u JKP to bas da vidim hoces li promeniti i hoces li uticati jer tacno je da imaju ogromne plate a sad ih u ovom mutnom delu od izbora jos povecavaju i menjaju ubrzano sistematizacije na sta i sam Perisic cuti.Zato briznici Perisicevi ne pricajte mu da se cuva Slavkovica on ga bre sam predlaze,on isto cuti na nove sistematizacije on isto deklarativno proziva za nova zaposljavanja,on takodje siri demagogiju. Nis treba da vode mladi ,ambiciozni i energicni ljudi koji nikad ali nikad nisu bili na politickoj ili direktorskoj funkciji ,to je jedini ispravan kriterijum !

  • Jelena Cvetkovic

    14:34 // 23. 8. 2012.

    Slazem se sa svim prethodnim komentarima i ja mislim kako neko moze da menja toliko stranaka i funkcija dokle ide ljudska alavost ali ovom narodu treba ovako neki da ga vode jer mu prethodni nisu bili dobri drzte se naredne 4 godine ali mislim da nece da izdrze ceo mandat.

  • Mladen

    15:08 // 23. 8. 2012.

    Oh, ne...

  • john john

    20:09 // 22. 8. 2012.

    Jel' i ovaj kosovar ?

    Nis ima 2 kosovara u gradskom vecu !!!!

    Sta ce kosovari u gardskom vecu Nisa ??
    Neka idu na kosovo pa tamo neka upravljaju u Pristini.

    Otkud je direktor socijalnog iz Gnjilana a njegov zema sa visom drvnopreradjivackom direktor biblioteke !!!

  • Borko

    13:37 // 22. 8. 2012.

    - "Obećavam bez obzira na kojoj funkciji budem ja ću pričati kao privrednik i pričaću kao što sam pričao do sada. Možda se mnogima u mojoj koaliciji neće svideti, ali ja šta da im radim ja sam takav i neću se promeniti – rekao je Slavković."
    Slavković nije rekao pričati nego pričaT i neje rekao svideti već svideT. Drgi put nemojte vi da korigujete tekst zamenika gradonačelnika, kad on kaže pričaT onda je pričaT.

    • Vlada

      16:21 // 22. 8. 2012.

      Ej sve dok nije rekao pricaV i svideV, nista mu se ne vazi:)

  • što ne odbije ponudu koja mu se ne dopada ?!

    15:42 // 22. 8. 2012.

    "On je dodao da je u životu ostvario sve. Profesionalno je uspeo, stambeno se sredio, materijalno sredio i tvrdi da njemu ne treba ništa osim zdravlja. Kao kaže, hoće da vrati nešto gradu koji mu je dao sve."
    Taman kada sam pomislila da je čovek radio i zaradio, a onda deo o gradu koji mu sve dao!!!
    Pade priča o privredniku, a taman sam pomislila da napišem kako je daleko od toga da je jedini privrednik među političarima.

  • dr dra

    18:12 // 22. 8. 2012.

    Kakav privrednik?Zar on nije voditelj na lokalnoj televiziji?Doduse radio je za Gradeta Pasu i bio direktor Toplane ali i promenio bezbroj stranaka.Evo ga sad na najvisoj funkciji.Taj ce sad da preuzme komandu.Perisicu cuvaj se.

  • Ljiljana

    21:24 // 22. 8. 2012.

    Strasno. Kakvi nas samo jasu... :) :( Ma ako nam je, tako nam i treba. Inace, mislim da se vode neki postupci pred sudom protiv pomenutog gospodina. Interesantno bi bilo to napomenuti. Koliko je samo ojadio toplanu... ;) hehehehehehe, ne mogu da veruje :)

  • Nikola

    17:09 // 22. 8. 2012.

    Nema nam spasa!! Ako ti treba zdravlje idi u banju a funkcije prepusti mladim i pametnim ljudima. Tebe smo vec gledali!!!

  • drug clan!

    12:29 // 11. 9. 2012.

    Pa cekajte kako kad nije dobio vecinu na glasanj na gradskom odboru sns. izabrana je neka gospodja vecinom glasova.?ne razumem otkud on predlog a nece ga Gro.?!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: