Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:41, 17. 10. 2023.

| Politika

Smenjeno rukovodstvo Novog DSS u Prokuplju

Autor:Ljubiša MitićIzvor:Južne vesti
Nova DSS
Miletić sa koalicionim partnerima i članovima Gradskog odbora Nove DSS; Foto: Nova DSS

Zbog neaktivnosti I nefunkcionalnosti, kako kažu, Izvršni odbor Novog DSS-a raspustio je Gradski odbor u Prokuplju, a Dragana Nikolića, dosadašnjeg predsednika prokupačkog odbora, zamenio je Borivoje Cvetković. U Novom DSS-u od novog rukovodstva očekuju da zadobije poverenje građana i na narednim izborima ostvari dvocifren rezultat.

U Novom DSS-u kažu da je zamor dosadašnjeg rukovodstva stranke u Prokuplju bio razlog za raspuštanje starog odbora, te da novim ljudima u svojim redovima žele da unesu i novu energiju pred najavljene decembarske izbore.

Sada je naš zadatak da uz dosadašnje članove pronađemo nove ljude koji su spremni da svojim idejama i radom doprinesu napretku grada, sa ciljem promene trenutne vlasti koja je, prema našem mišljenju, najgora u istoriji Prokuplja. Gde god je moguće da se promeni vlast koju predstavlja Srpska napredna stranka, mi ćemo dati svoj puni doprinos. Verujem da je Prokuplje jedan od gradova u kojima će naprednjaci doživeti poraz na izborima - rekla je Slađana Miletić, potpredsednica Izvršnog odbora Novog DSS-a.

Miletić dodaje da stranka i njeni koalicioni partneri moraju definisati jasnu opozicionu politiku prema aktuelnoj vlasti, naglašavajući da nikakva saradnja sa Srpskom naprednom strankom nakon izbora nije moguća.

Kako saznajemo od sada već biših članova Novog DSS-a u Prokuplju, razlog smene su poremećeni odnosi, a vrhu stranke se zamera da nisu razgovarali sa svojim lokalnim funkcionerima, da ni jedan sastanak nije održan u dužem vremenskom periodu, pa čak ni da se razgovara sa sada već bivšim članovima Gradskog odbora pre smene.

Gradski odbor u Prokuplju je jedini u Topličkom okrugu, a za sada i na jugu Srbije koji je raspušten od strane vrha Novog DSS-a zbog nezadovoljstva njihovim dosadašnjim radom i angažovanjem.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Berija

    16:06 // 17. 10. 2023.

    Srpska "bezbednosna zajednica" je žestoko uzdrmana nestankom geopolitičkog faktora stabilnosti i komunističkog štiha koji se za sve pitao u ovom delu sveta. Tuga do neba. U Kremlju i Dauning stritu barjaci na pola koplja.

  • Rade

    14:37 // 17. 10. 2023.

    Ovim potezom Novi DSS je jasno stavio do znanja da nema nikakve saradnje sa SNS. Svaka cast, pred vama je svetla buducnost!

    • Milos

      15:54 // 17. 10. 2023.

      jel si realan covece. Buducnost???? DSS????? u Prokuplju??

  • Milos

    12:57 // 17. 10. 2023.

    ima li sta nebitnije u zemlji: rukovodstvao DSSa u Prokuplju? DSS na vrhu popularnosti imao 10%, sad jedva i da postoji, a jos u Prokuplju???

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: