Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:49, 18. 4. 2011.

| Politika

Smiljko Kostić posetio štrajkače u SNS-u

Autor:S.S.Izvor:Južne vesti

NIŠ - Smiljko Kostić, bivši gradonačelnik Niša, posetio je dvojicu štrajkača glađu i žeđu Bobana Džunića i Miodraga Stankovića Uču u Opštinskom odboru “Palilula” Srpske napredne stranke u Nišu.

On je pružio podršku ovoj dvojici štrajkača koji su se solidarisali sa svojim liderom stranke Tomislavom Nikolićem, koji na isti način pokušava da natera aktuelnu vlast da raspiše izbore.

Džunić štrajkuje od 16. aprila u 22h, a Stanković od sinoć. Džunić se oseća malaksalo, zbog čega se danas iz kreveta obratio medijima, dok Stanković kaže da ima blagu drhtavicu.

Darko Bulatović iz Opštinskog odbora SNS u Nišu najavljuje mogućnost da se uskoro krene sa radikalizovanjem ovog protesta.

Aktivisti SNS-a će večeras od 18h održati molitvenu šetnju za zdravlje Tomislava Nikolića i drugih štrajkača glađu i žeđu od Narodnog pozorišta do Saborne crkve. 

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • SKY

    10:54 // 20. 4. 2011.

    NARODE NIS JE PUKO, BANANA I SIMONOVIC SU DOVELI GRADSKI BUDZET U NAKROT, GRAD IMA DUGOVANJA 1.200.000.000,00 DINARA. NE'E IMATI STA DA GRADE, IZVODJACIMA RADOVA SE DUGUJE,NECE BITI NI ZA PLATE RADNIKA UPRAVA I JAVNIH PREDUZECA.
    SMULJKO JE BIO MALA BEBA ZA OVU DVOJICU.

  • dortmund

    14:30 // 19. 4. 2011.

    O neeeee,opet Smiljko na sceni :( samo to ne !!!!

  • Sale

    14:05 // 19. 4. 2011.

    Dzunicu postoje i drugi nacini da se nekome dodvoravas. Dao bi tebi Toma neku bitnu poziciju da je na vlasti i bez te tvoje patetike...Ne , ja ne mogu da verujem koliko ovi ljudi mogu da idu u svojim glupostima sve zarad vlasti.... Na ove is SNS-a necu vise da trosim reci , jer ni to cak vise nezasluzuju ....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: