Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:55, 26. 11. 2022.

| Politika

Socijalisti “ujedinili“ SUBNOR i SPC i proslavili slavu

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Nikola Đukić
Proslavili slavu; Foto: JV

Naslednici komunista i baštinici nasleđa Slobodana Miloševića, niški ogranak SPS-a u svojim prostorijama proslavio je slavu Jovan Zlatousti. Podršku su im pružili i naprednjaci, predstavnici SUBNOR-a, uz prisutvo sveštenika i slavskog kolača.

Gradski funkcioneri stranke uz podršku predsednika Skupštine Grada Bobana Džunića podigli su kolač, sveštenik, koji je držao obred poželeo im je da nastave gde su stali sa svojom politikom. Tom prilikom novopečeni predsednik Gradskog odbora Igor Novaković dobio je plaketu sa potpisom predsednika SUBNOR-a generala Vidosava Kovačevića.

Sveštenik koji je presekao kolač iskazao je veliko zadovoljstvo što niški socijalistati drže do svoje tradicije, te proslavljaju Jovana Zlatoustog. Pohvalio je prisustvo drugih partija i poželeo socijalistima da nastave da vode svoj narod politikom kojom se zalažu.

To što ste činili, činite i do sada, tako ćete doneti na dobro i korist ovom narodu i naciji kojoj pripadate. Neka vas Bog blagoslovi da mnogo godina proslavite - rekao je.

Član predstavništva SUBNOR-a Anđelko Milićević uručio je plaketu SUBNOR-a Igoru Novakoviću uz reči da su socijalisti uvek imali najučeniji politički kadar od profesora i lekara do predsednika države, te da predsednik Gradskog odbora može samo da nastavi tim putem.

Želim vam dobro zdravlje da vodite partiju kako vi znate i umete. Da zajedno, sa onima, za koje Vi kažete, baštinite ono dobro za naš narod. Vi obično dajete studentima ocene od 5 do 10, ova plaketa je ocena 9, a ocena 10 je veliko priznanje koje ćete dobiti i zove se veliko hvala - rekao je Milićević.

Inače, SPS je tradiciju slavljenja slave uveo odnedavno, a taj običaj imaju i druge stranke.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Mile

    13:11 // 28. 11. 2022.

    Od kad to komunisti slave slavu?

  • Poljoprivrednik

    08:31 // 28. 11. 2022.

    Kompletna Niška politička scena i učesnici iste su komični. Opozicija i vladajući, crveni postadoše verujući. Dugo godina unazad Niš nema političara. Nekada davno imaše Turci veliku podršku nas Nišlija, pa teška srca odoše iz Niša ostavljajući tapije zemljišta vrednim Nišlijama. Nije se mnogo promenila situacija ni danas. Samo nema više Turaka, ostadoše samo ovi koji ih čekaju da se vrate.

  • Zoki

    17:37 // 27. 11. 2022.

    Subnor (KPJ) = filijala SPSa. Himna im je "Po sumama i gorama" a simbol pentagram. Ali narod ne zaboravlja vase zlocine nad gradjanskom Srbijom.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: