Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:30, 10. 1. 2023.

Sotirovski 2022. sumirala kao uspešnu, a 2023. najavljuje kao "godinu borbe"

Dragana Sotirovski Kaže da je 2022. bila izazovna; foto: JV / Tamara Radovanović

Dok su građani Niša u novogodišnjoj anketi Južnih vesti rad gradonačelnice i njenog tima ocenjivali najviše "trojkom", ona je istom ocenom vrednovala rad gradskih uprava u Nišu. Početak izgradnje akva-parka i Male scene Narodnog pozorišta, park kod "Delte", podzemna garaža, “Auto-put mira”, reciklažno dvorište i dogradnja Aerodroma - gradske su i republičke investicije u 2022. koje izdvaja gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski u sumiranju protekle godine.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Gegula

    17:48 // 10. 1. 2023.

    Ima li nekih rezultata u sportu???

  • grunf

    17:51 // 10. 1. 2023.

    Najgora namesnica u istoriji grada.

  • Милан

    18:25 // 10. 1. 2023.

    По мом мишљењу а и из разговора са пријатељима, познаницима, стекао сам утисак да је госпођа Сотировски убедљиво најлошија градоначелница коју је овај град имао. То је мој утисак узевши у обзир све, њен тим, састављен од јако непрофесионалних и карактерно лоших људи, њеног личног доприноса, морам рећи и бахатости и могао бих да набрајам... Једном речју страшно!

  • Milja

    20:04 // 10. 1. 2023.

    Kakve nebulo prica ova zena!!! Nis je pretvorila u NISta!!!

  • David Štrbac

    20:27 // 10. 1. 2023.

    Nekada jedan od najlepših srpskih gradova a danas grad iz koga beže svi koji mogu i znaju. Ali kakav grad takva i gradonačelnica, juče poginu čovek na pružnom prelazu, izmeštanje pruge, zetu socijalni stan, mužu tri četiri radna mesta, ima još nekih stvari koje treba pomenuti kao uspehe pomenute i to je veliki napredak u vođenju grada na žalost. Vojvode Putnika i ostale gluposti da ne pominjem.

    • Mare

      07:59 // 11. 1. 2023.

      Svi beze iz Nisa? Najveci broj izgradjenih stanova ikada u Nisu sa najskupljiom cenom po kvadratu ikada, to je pokazatelj da svi beze iz Nisa? Ova moja konstatacija je cista cinjenica a dobro je poznato da se o ukusima ne treba raspravljati o zakljucima se moze diskutovati a oko cinjenica nema pregovora. Individualna pogibija na pruznom prelazu nema nikakve veze sa vlascu. A Nis je nika lepsi.

  • Nikola

    22:26 // 10. 1. 2023.

    Borba za fotelju, stanove i privilegije!

  • Ivan

    22:40 // 10. 1. 2023.

    Veoma uspesna. Ne ponovila se

  • radnik SC.Cair

    22:50 // 10. 1. 2023.

    Lelke majko,procvetamo!

  • Zika

    05:49 // 11. 1. 2023.

    Sve gore i gore a mesta nema za dobro.

  • dr Jakov Zlatar

    08:00 // 11. 1. 2023.

    Zaposleni u Upravi su i te kako navikli na rad.Uvek se radilo.Samo ovi koje ona dovodi zadnje dve godine, nisu navikli ni na kakav rad, jer po ceo dan vrte klipove sa You tube, hvale svoju stranku i vođu i iritiraju neradom ostale zaposlene. Zbog njih se stvorio privid nerada u Upravi.

  • Milutin M

    08:46 // 11. 1. 2023.

    Okruglo pa na ćoše. Sve u svemu ništa nisu uradili. Ili je nabrojala državne projekte ili završila nešto od pre 10 godina. Novo nista.

  • Marko M.

    10:09 // 11. 1. 2023.

    Ko je realan vidi da se grad zadnjih par godina pokrenuo, da ima desavanja, da se radi i gradi u teskim vremenima… reklo bi se gradi se vise nego ikada, ko to ne zeli da vidi, to je nesto drugo, realno je da ima pomaka na bolje. Samo napred!

    • Djura Djuric

      21:40 // 11. 1. 2023.

      O cemu vi pricate ! Nema jedne cele ulice,sve su ispresecane i nestrucno krpljene,zakrpe tonu ,pucaju i pretvaraju se u kratere.Ploce u centru svaka za sebe,ispucale i kao da su stare 100 god.Zgrade se zidaju jedna na drugu,komsije mogu preko terasa da se rukuju itd itd.. Opsti haos u gradu !!!

  • Ljuba

    13:32 // 11. 1. 2023.

    Njoj lično je bila vrlo uspešna, Nišlijama nije.

  • Gaga

    16:15 // 11. 1. 2023.

    Mnogo toga je uradjeno...ima i "gafova"...sve,u svemu i nije tako lose,kao sto dezurni maliciozni kritizeri hoce da predstave.Bravo za Draganu!

    • Milja

      22:28 // 11. 1. 2023.

      Gde zivis ti? Verovatno u Draganinom gradu ali iz njenih izjava!!!

  • Joca

    15:18 // 12. 1. 2023.

    Ne znam da li da joj verujem.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: