Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:59, 27. 4. 2024.

| Politika

Sotirovski odlazi, nema je ni na listi SNS u Nišu - Dragosav Pavlović prvi

Autor:Sonja Vidojković, Milan ZirojevićIzvor:Južne vesti
sns (1)
Nosilac liste Dragoslav Pavlović; foto: B. Lj.

Koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke izaći će na lokalne izbore sa listom “Aleksandar Vučić - Niš sutra”, nosilac liste za Grad Niš biće bivši direktor JKP Mediana, sada zaposlen u EPS-u, Dragosav Pavlović. Dragane Sotirovski nema na listi pa više neće biti gradonačelnica Niša.

Na listi sa kojom će naprednjaci izaći na lokalne izbore nema gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski, niti njenih prethodnika Zorana Perišića i Darka Bulatovića, a na listi nije ni predsednik Skupštine Grada Boban Džunić. Izvori iz SNS-a kažu da su rađena interna istraživanja i da aktuelna gradonačelnica ima loš rejting. Ipak, Sotirovski je među prvima potpisala podršku listi.

Nosilac liste Dragosav Pavlović istakao je da će koalicija nastaviti da sledi politiku Aleksandra Vučića, ali sa novom energijom i novim licima.

Pred nama je jedna velika mogućnost, a to je da pokažemo šta umemo i zato vas sve molim da bratski, bez imalo sujete, sa puno poverenja, iako je ovde više političkih grupacija, krenemo da radimo i da prosperitet našeg grada ne bude upitan u narednom periodu. Da pokažemo ko smo, da pobedimo i da na pravi način predstavimo našeg nosioca liste, to je naš predsednik Aleksandar Vučić jer njegovo ime koristimo - rekao je Pavlović.

Odmah iza Pavlovića, u vrhu liste su predsednik niških socijalista Igor Novaković i lekar niške Kardiohirurgije Milan Lazarević.

sns (2) foto: B. Lj. Koalicioni sporazum potpisale potpisali su predstavnici Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije, Socijaldemokratske partije Srbije, Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije - Solidarnost i pravda, Jedinstvene Srbije, Srpske radikalne stranke, Pokreta socijalista i Srpske stranke Zavetnici.

Predstavljeni su i nosioci liste za Gradske opštine - za Medijanu lekar Dragana Radović Janošević, za Crveni Krst dosadašnji predsednik Skupštine te opštine Dragan Stanković, za Pantelej i Palilulu dosadašnji predsednici Nataša Stanković i Bratislav Vučković i za Nišku Banju kardiolog Tomislav Kostić.

Pavlović je najavio da će svih osam stranaka svoje programe prestaviti građanima narednih dana, kao i da se nada da će tokom dana sakupiti neophodne potpise i predati listu.

Osim Pavlovića, Novakovića i Lazarevića, u prvih 20 na listi su Dragana Radović, Maja Živković, Vladan Ćosić, Olivera Nikolić, Boris Đinđić, Ljuba Dinić, Slavica Aleksić, Mile Ilić, Ivan Mihailović, Danijela Nešić, Uroš Radulović, Snežana Jovanović, predstavnik PUPS-a koji još nije imenovan, Luka Gašević, Marija Kostić, Branislav Stojković i Ivana Cvetković.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Komrenac

    11:58 // 29. 4. 2024.

    Kako se napreduje u sns-u.
    BULATOVIC- Cvetkovic - Šćekić JEDNAKO 20.MESTO na listi. .

  • @Rimtutituki _pomoćnicu ne zaboravite

    10:32 // 29. 4. 2024.

    Nemojte da zaboravite pomoćnicu za komunalne ona sve zna u sve se razume mnogo je dobro Radela iz oblasti komunalnih delatnosti, energetike i saobracaja .

  • realista

    10:30 // 29. 4. 2024.

    tu i leži problem zato što i oni znaju da su potrošna roba...logično onda se trude da za vreme vlasti osiguraju sebe i svoje što je više moguće... da je normalnije stanje vratila bi se bivšem poslu posle mandata, ali njoj je to sada ispod časti...
    i tako dok se svi narane i namire ovom narodu ne može biti bolje...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: