Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:34, 30. 3. 2017.

| Politika

“Spontano” okupljanje SNS funkcionera u Nišu

Autor:S. M.Izvor:Južne vesti
skup
Direktori, funkcioneri stranke i omladinci SNS okupili se kod "Kalče"; foto: JV

Iako nije bilo nikakve najave za predizborni skup, nekoliko stotina funkcionera i članova Srpske napredne stranke okupilo se ispred “Kalče”, da u danu pred izbornu tišinu, poruče građaninima da glasaju za Aleksandra Vučića.

dzunić I direktor "Elektrodistribucije" Niš Boban Džunić bio je na skupu; foto: JVDirektori javnih ustanova, predsednici gradskih opština, omladina SNS, pa i stranački funkcioneri koji su upravo zbog članstva dobili poslove u Nacionalnoj službi za zapošljavanje, kao i u JKP “Naissus”-u, uz himnu stranke, bele majice sa parolom “brže, jače, bolje” i predizborni materijal razgovarali su međusobno i sa građanima koji su tuda prolazili.

Ovaj skup je, kaže jedan od lidera SNS i gradonačelnik Niša Darko Bulatović, poslednje javno okupljanje vladajuće stranke pred predsedničke izbore.

Večeras se završava kampanja. 24 sata se u potpunosti primenjuje zakon i sa svim koalicionim partnerima sada, neposredno razgovaramo. Razgovaramo i sa građanima. Ovo je jedno druženje, aktivnost koja za cilj ima da malo podigne i organizaciju, mobilnost, energije da udahne još, koja nam je neophodna da u nedelju zaista svi izađemo na izbore - doslove je kazao Bulatović.

Bulatović je zaključio da se nada da će glasanjem za Vučića budućnost Niša biti izvesnija, da će se više graditi i investirati u njega.


I funkcioneri SPS na skupu podrške Vučiću

novaković Među funkcionerima SPS, bio je i predsednik Opštinskog odbora SPS Medijana Igor Novaković; foto: JVMeđu okupljenima našli su se i pojedini lokalni funkcioneri Socijalističke partije Srbije.

Predsednik Gradskog odbora SPS Žarko Ranković pozvao je sve članove svoje partije da u nedelju izađu na izbore.

Ja bih želeo da iskoristim priliku da u ime SPS, pozovem sve članove, simpatizere, sve građane Niša da glasaju za zajedničkog kandidata 2. aprila za gospodina Aleksandra Vučića - rekao je Ranković.

On je kazao da je Vučić garant za bezbednost u Srbiju i svetliju budućnost.

Iako nije bilo mnogo ljudi, Ulica Nikole Pašića je u ovom delu bila zatvorena za saobraćaj.

Međutim, novinari Južnih vesti zasad nisu iz Policije uprave uspeli da dobiju informaciju da li je skup uopšte bio prijavljen i ko je na njemu eventualno bio najavljen kao govornik.

Podsetimo, od večeras u ponoć počinje predizborna tišina, koja će trajati do izbora u nedelju 2. aprila. U to vreme Zakonom je zabranjen govor i reklamiranje stranka i kandidata u medijima.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Milojko Pantic

    21:08 // 31. 3. 2017.

    Ovo je najbolja antireklama.Dovoljno je da ih vidis iz daleka

  • Igorr

    11:12 // 31. 3. 2017.

    I sta posle,,,,,pa g.Mile Ilic je za vas mala maca,a bio i ostao gospodin,majko moja gde ovo vodi.
    Hajde pa nas iznenadite pa jako brzo postavite Mojzija za nekog jaceg funkcionera,onog drvara unapredite u direktora neke javne ustanove,tatu nasega grada postavite za ministra odbrane,Halo dali ste svesni da pomalo gresite.

  • nikola

    09:39 // 31. 3. 2017.

    reći ću samo jedno: Ž A L O S N O

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: