Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:34, 4. 3. 2020.

| Politika

Sporazum SNS sa novim-starim partnerima za izbore u Nišu, listu predaju prvi

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti, B92
sns
Novi-stari partneri; foto: printscreen

I za predstojeće lokalne izbore koji će se održati 26. aprila Srpska napredna stranka skoro da ne menja tim - u Nišu su potpisali koalicioni sporazum sa Socijaldemokratskom partijom Srbije, Pokretom socijalista, Partijom ujedinjenih penzionera i Samostalnom strankom Srbije. Kako Južne vesti saznaju liste su spremne i SNS će ih predati prva kako bi na izbornom listiću bila pod brojem jedan. Prvi na listi je navodno poverenik Zvezdan Milovanović.

Kako piše B92.net u Gradskom odboru SNS u Nišu danas je potpisan koalicioni sporazum sa strankama sa kojima naprednjaci izlaze i na republičke izbore. U ime koalicije sporazum sa novim-starim partnerima potpisao je poverenik niškog SNS Zvezdan Milovanović.

Koalicija će nastupati pod nazivom "Aleksandar Vučić - Za našu decu", a stranke su se sporazumele i da Milovanović može preduzimati izborne radnje u ime koalicije - piše B92.net.

Na potpisivanje sporazuma Južne vesti nisu bile pozvane, a kako saznajemo naprednjaci su radili punom parom, stajalo se u redovima za davanje potpisa, liste su spremne i biće predate već sutra kako bi SNS i na ovim izborima bila prva na izbornom listiću.

Milovanović je upitan da li će ujutru predati listu u ime naprednjaka i partnera, ali i da li su tačne informacije da je on nosilac liste, a da je iza njega članica Glavnog odbora stranke Dragana Sotirovski za koju se spekuliše da će biti gradonačelnica. Ipak, na pitanja nije precizno odgovorio.

Da, svakako. Ako se skupljaju potpisi podrške listama. Liste postoje i date su na uvid potpisnicima - odgovorio je Milovanović.

Podsetimo, izbori na kojima će se birati poslanici i odbornici biće održani 26. aprila, a veći deo opozicije okupljene oko Saveza za Srbiju će ih bojkotovati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ja

    14:21 // 5. 3. 2020.

    A di je pečat

  • Milan

    12:08 // 5. 3. 2020.

    Ima li ga Nonić na listi?

  • DMXX

    11:17 // 5. 3. 2020.

    Hahaa,sve novi-stari-isti...Ne glasam dok se ne pojave normalni,mladi i obrazovani ljudi!Ako je ostalo malo takvih uooste u Nisu...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: