Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:40, 22. 2. 2020.

Srpska desnica formirana i u Trgovištu, na čelu odbora bivši predsednik Opštine

Srpska desnica Trgovište Za predsednika Opštinskog odbora izabran je bivši predsednik Opštine Darko Tomić; foto: Srpska desnica Vranje

Na političku scenu Trgovišta u četvrtak, 20. februara stupila je i stranka Miše Vacića, lidera poznatog po kontroverznim stavovima i zapaljivoj retorici zbog koje reaguju i javnost i tužilaštva, a formiranje lokalnog odbora u Trgovištu je peto po redu ove stranke u Pčinjskom okrugu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • nisliski mohikanac

    23:40 // 22. 2. 2020.

    muka mi je..slicni su kompromitovali rec srpstvo toliko da se vucemo po hagu i svi nas znaju kao zlocince a ne ustase i balije. ovakvi su nama krvnici

  • hahaha

    19:35 // 22. 2. 2020.

    Debeli vodjin indijanac stigao i u Trgoviste a bivši predsednik se opet uvalio u funkciju i obezbedio.Ali slepci će glasati a njima napuniti guše.

  • Rade

    19:39 // 22. 2. 2020.

    Lično sam video i prisustvovao sceni na Novom Beogradu pre par nedelja u večernjim časovima ispred jednog restorana brze hrane. Neugledni, omanji , debeljuckasti,neuredni tip uličnim žargonom kazuje drugu da mu naruči jednu pljeskavicu. Shvatih da je to Miša Vacić. Taj isti nevidljivi i nebitni lik na beogradskom asfaltu, preko dana postaje faca na Jugu Srbijea koga prate sredovečni ljudi i omladi

  • aaaa

    20:46 // 22. 2. 2020.

    Darko Tomić...ne mogu da verujem, iz razloga koje ne bih podelio ovde. Koliko tužno za ljude iz Trgovišta, čemu li da se nadaju kada se epizodisti konstantno ponavljaju...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: