Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:17, 28. 6. 2020.

| Politika

Stanovnici niške Opštine Medijana glasaju danas na 2 biračka mesta

Autor:J. C. M.Izvor:Južne vesti
izbori
Za sada bez problema na biračkim mestima, foto: Marija Gačić

Dva biračka mesta u niškoj Gradskoj opštini Medijana gde se ponavljaju lokalni izbori, u Osnovnoj školi “Sveti Sava” i u Gradskoj upravi, otvorena su jutros u 7 sati. Pravo glasa na oba biračka mesta ima ukupno 3.168 građana.

Prema rečima predsednika Opštinske izborne komisije Medijane Nenada Pavlovića, glasanje je na oba biračka mesta započelo bez problema i nema nepravilnosti.

Inače, glasanje na biračkim mestima 18 i 34 poništeno je, kako je ranije saopšteno, zbog propusta od strane biračkih odbora u organizaciji početka glasanja na biračkom mestu.

Građani koji danas izađu na biralište opet će imati priliku da biraju jednu od 13 lista, koliko ih učestvuje u izbornoj trci u Medijani.

I dok su u Medijani zbog nepravilnosti izbori poništeni, u Opštini Pantelej gde su na jednom mestu pronađen 21 listić višak, izbori su anulirani i glasovi građana na tim mestima neće biti uračunati.

Podsetimo, 1. jula se zbog neregularnosti ponoviti glasanje za narodne poslanike na 61 biračkom mestu na jugu Srbije. Tako će opet na izbore izaći stanovnici Medijane, ali na druga dva biračka mesta - u Osnovnoj školi "Vožd Karađorđe" i MK "Medijana.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Brane

    16:46 // 28. 6. 2020.

    Zanima me da li će članovi biračkih odbora sa ovih biračkih mesta odgovarati? Propisane su stroge kazne, ali da li će važiti za njih?

  • Čudesni dribling

    10:29 // 28. 6. 2020.

    E, nepismenisti, puno nas koštaš! Ajmo, svi za POKS, da imamo pravu opoziciju u parlamentu! Ahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...

    • Kralj

      14:19 // 28. 6. 2020.

      Ипак, боља опција су СУВЕРЕНИСТИ. Неће власт ни једно од овога, хоће власт сама себе.

  • Mara

    09:51 // 28. 6. 2020.

    strašno. Na ovo nevreme

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: