Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:53, 5. 3. 2014.

| Politika

Stojadinović: Sa svima koji "imaju iste ciljeve"

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti

Emisija "15 minuta" - gost Ninoslav Stojadinović

Četvrti kandidat na izbornoj listi Nove demokratske stranke Ninoslav Stojadinović, gostujući u emisiji “15 minuta”, rekao je da ne isključuje nijednu postizbornu koaliciju koja bi bila u skladu sa ciljevima NDS.

Stojadinović je jedino isključio mogućnost saradnje sa Srpskom radikalnom strankom i Demokratskom strankom Srbije, kako je rekao, zbog njihove politike prema Kosovu i Evropskoj uniji.

Sve ostale stranke koje učestvuju na parlamentarnim izborima, a imaju iste ciljeve kao NDS, dolaze u obzir.

- Ne isključujem nijednu koaliciju ukoliko se programski ciljevi naše koalicije i drugih koalicija poklope. naši ciljevi su borba protiv siromaštva, zapošljavanje i ono što je baza za sve to obrazovanje, kultura i zdravstvo - rekao je Stojadinović.

Ovaj nekadašnji ambasador Srbije u Švedskoj i Bosni i Hercegovini, trebalo bi danas da postane predsednik Političkog saveta Nove demokratske stranke i da na taj način da doprinos razvoju nove političke ideje koju je pokrenuo Boris Tadić.

- Očekujem da ekspertski pomognem svojim znanjem i iskustvom. Najviše u oblasti obrazovanja i nauke. Tu sam i u svetu poznat. I u diplomatiji sam bio dugo i to su oblasti gde najviše mogu da pomognem - rekao je Stojadinović.

Zbog čega je Stojadinović napustio Srpski pokret obnove, da li je bio član DS-a i hoće li podržati Velju Ilića u eventualnoj koaliciji sa SNS-om pogledajte u emisiji “15 minuta”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Brat od tetke

    10:29 // 20. 3. 2014.

    Sad sam se setio. Bivši ambasador je bio u svoje doba i član KP Jugoslavije. Burna prošlost!! Vidim sad će biti i poslanik. Nazdravlje! Kolko glasa je osvojila NDS? Molim! Ne čujem Vas. Šta reko'.

  • dragoljub Stamenkovic

    05:37 // 7. 3. 2014.

    Ovaj "filozof" baš ima pizmu na mene ! Žao mi te je, al šta da ti radim, ja volim žene !

    • Filozof

      13:14 // 7. 3. 2014.

      Mozda niste culi ali filozof je polno neutralan termin.

  • desibe

    20:44 // 6. 3. 2014.

    I kad bude postao vlasnik poslanickog mandata, moze odmah da promeni stranku. Kao i vise puta do sada...

    • Filozof

      13:16 // 7. 3. 2014.

      Vise puta? Koliko ja znam, politicku partiju je menjao samo jednom kada je iz SPO-a koji je bio u vlasti presao u DS koji je bio u opoziciji.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: