Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:52, 14. 10. 2014.

| Politika

Stojanović: Neophodna bolja saradnja sa lokalnim vlastima

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
moma
Stojanović u studiju Južnih vesti

Narodni poslanik SNS Momir Stojanović iz Niša naglasio je da su pored stalnog kontakta sa građanima, za bolji rad poslanika neophodni i dogovori sa lokalnim vlastima gradova i opština odakle parlamentarci dolaze.

Stojanović, koji je poslanik u drugom mandatu u srpskom Parlamentu, kaže da su poslanici spremni i voljni da sarađuju sa lokalnim vlastima, ali da je problem na lokalu.

Ja sam više puta ukazao i predsedniku niške Skupštine i gradonačelniku da je potrebno u različitim terminima sazivati zasedanje lokalnog Parlamenta u odnosu na republički kako bi i posalnici mogli da učestvuju u radu gradske Skupštine. Za sada, po pravilu, verujem da je slučajno, a ne namerno, zasedanja se poklapaju - kaže Stojanović.

On dodaje da bi i neformalni sastanci sa predstavnicima lokalne vlasti trebalo da postanu praksa, ali za sada te saradnje, kako kaže Stojanović, nema.

Nedovoljna je komunikacija između nas i lokalne samouprave. Da razmatramo ključne probleme, da pomaćemo gradskoj vlasti u saradnji sa ministarstvima to je naš posao. Da pomažemo oko realizacije ppojedinih investicija i mislim da tu ima više prostora i da je potrebno uvesti praksu da se makar jednom nedeljno poslanici iz Niša sastaju sa čelnicima gradskih struktura - rekao je Stojanović.

Gde se nalazii kancelarija ovog narodnog poslanika u Nišu i kako je finansira, kako sarađuje sa kolegama narodnim poslanicima drugih stranaka, u kojim odborima je najaktivniji i šta kao dugogodišnji “bezbednjak” misli o slučaju “Žandarmerije” pogledajte u emisiji “15 minuta”.

*Napomena: Razgovor snimljen 09.10.2014. godine

Emisija "15 minuta" - gost Momir Stojanović

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • generalko

    21:14 // 16. 10. 2014.

    13.10. odrzana proslava dana opstine Doljevac, general Stojanovic je nedostajao. Prosle godine je bio prisutan, sta li je tad radio tamo. Da dogovori prodaj clanova SNSa,i opstinskog odbora Doljevac??

  • Daki

    12:55 // 16. 10. 2014.

    Saradnja mora da postoji samo je pitanje da li ce neko preuzeti inicijativu.Generale to ocekujemo od tebe.Dela govore o tebi. Podrska

  • Mile

    21:31 // 15. 10. 2014.

    Da, moguce je u buducnos koju verujemo.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: